8 moduri în care femeile îi intimidează pe bărbaţi în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pofta de sex a bărbaţilor poate să dispară la fel de repede pe cât s-a înfiripat atunci când partenerele nu realizează că îşi intimidează iubitul sau soţul prin felul în care se comportă.

În cadrul a nenumărate sondaje centrate pe sexualitate, bărbaţii au declarat de-a lungul timpului că şi-ar dori ca femeia să fie din când în când cea care iniţiează partida de sex sau să le ofere indicaţii, chiar dacă nu verbale, pentru şti ce-i face plăcere. Pe de altă parte, psihologii avertizează că în anumite condiţii o femeie poate inhiba sexual un bărbat, notează publicaţia Your Tango.

Iată 8 semne care pot spune despre o femeie că este prea agresivă în pat:

1. Bărbatul nu reuşeşte să-şi menţină erecţia prea mult timp
Dincolo de eventualele probleme sexuale, bărbaţii sunt sau ar trebui să fie conştienţi că au nevoie de pauze pentru a-şi reface forţele şi că, deşi cei mai mulţi susţin că visează la o femeie cu o poftă insaţiabilă de sex , un penis vlăguit nu poate să facă faţă activităţii până când organismul nu este pregătit din nou de acţiune. Prin urmare, femeile ar trebui să le ofere partenerilor răgazul necesar şi să nu-i facă să se simtă neputincioşi doar pentru că anatomic vorbind ele sunt mereu pregătite să o ia de la capăt.

2. Jucăriile sexuale care intimidează
„Atenţie, doamnelor, atunci când doriţi să includeţi un vibrator în actul sexual. Mulţi bărbaţi nu vor aprecia ca penisul artificial să fie mai mare decât propriul penis. Nu veţi face decât să-i răniţi egoul“, a explicat proprietarul casei de producţie XXX Homegrown Video, Farrell Timlake.

3. Indicaţiile care nu se mai opresc
Corect, bărbaţii şi-ar dori să ştie ce le face plăcere partenerelor, dar contează foarte mult modul în care o femeie înţelege să transmită astfel de indicaţii. „Dacă va ţipa, va da comenzi verbale şi extrem de explicite de fiecare dată, bărbatul se va zăpăci cu totul“, a povestit Farrell Timlake ceea ce a observat pe platourile de filmare ale producţiilor pentru adulţi. 

4. Femeia care preia mereu iniţiativa în pat
De regulă, bărbatului îi place să creadă că el este cel care cucereşte femeia şi o face să „se predea“ în pat, spune psihologul Carole Lieberman. Prin urmare, bărbatul va începe să creadă că partenera este prea agresivă în pat dacă ea este cea care iniţiează sexul mai des decât el, ba chiar va ajunge să simtă că face greşit ceva şi că de aceea ea preferă să conducă acţiunea de fiecare dată. Mai exact, acest comportament poate duce la emascularea partenerului.

5. Penisul, primul şi singurul obiectiv
Sexologul A. Jess a dezvăluit că foarte mulţi bărbaţi se plâng de faptul că femeile trec de la sărut la atingerea directă a penisului, eventual chiar în timpul sărutului. Poate să pară incredibil, dar în multe cazuri şi bărbaţii au nevoie de preludiu, timp în care anticiparea a ceea ce urmează intensifică starea de excitaţie care îi va ajuta să le ofere partenerelor plăcerea sperată.

6. Pretenţia de a fi mereu gata de „atac“
Maratoanele sexuale presupun, totuşi, măcar o pauză de 30 de minute între un contact şi următorul. Nu este vorba despre faptul că bărbatul nu-şi mai găseşte partenera atrăgătoare sau că nu vrea să-i ofere orgasmul pe care nu a reuşit să i-l ofere de prima dată, ci pur şi simplu de o nevoie fizică de recuperare, subliniază sexologul Laurel House. Poate şi de ceva de mâncare.

7. Orgasmul ei, mereu pe primul plan
Corect, femeile ajung mai greu la orgasm decât bărbaţii, dar atunci când fiecare partidă de sex se desfăşoară sub deviza „orgasmul meu este mai important decât al tău“ partenerul va ajunge să se simtă timorat, de parcă toată responsabilitatea a fost mutată pe umerii săi. Există varianta în care bărbatul se poate ocupa de aducerea partenerei la orgasm şi după ce a avut el orgasm. Nu uitaţi că există şi stimularea manuală sau sexul oral, spune sexologul Laurel House. 

8. Femeia care îşi controlează reacţiile
Rigiditatea în timpul actului sexual este o problemă care afectează într-un final viaţa sexuală. Femeile ar trebui să depăşească teama că în timpul sexului pierd controlul şi că o anumită poziţie nu le avantajează, că abdomenul nu este perfect antrenat sau că sânii sunt mai lăsaţi. Sexul înseamnă uitare de sine, lipsa inhibiţiilor,plăcerea fiecăruia de a se bucura de senzaţiile provocate de partener.
 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite