6 tipuri de femei pe care orice bărbat ar trebui să le întâlnească: „Cu ea, sexul este uimitor; sărută cel mai bine din lume!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii trebuie să se întâlnească măcar o data în viaţă cu fiecare dintre aceste tipuri de femei. Chiar dacă ai ieşit cu peste 10, 20 sau chiar 30 de femei, "de multe ori ne întoarcem la modele similare, personalităţi familiare şi moduri de interacţiune comune", spune antropologul Helen Fisher, expert în relaţii amoroase.

Chiar dacă ai avut foarte multe relaţii, este posibil ca femeile întâlnite până acum să facă parte din acelaşi tipar. Nu numai că astfel de întâlniri devin un pic plictisitore, dar acest lucru nu vă permite să evoluati”, este de părere Helen Fisher, expert în relaţii amoroase.

Printr-un „registru de tipologii femeieşti” Fisher speră să fie un ghid care să vă ajute sa aflaţi de ce sunteţi blocaţi pe acelasi tip de femeie şi ce dezavantaje v-ar putea aduce acest lucru.

Oraşeanca sofisticată

Această femeie este amuzantă, caldă şi spontană. Atunci când mergi într-un loc cu ea, toată lumea se va uita cu invidie. Autorul de bestseller-uri Neil Strauss crede că "acesta este genul de fată pe care toată lumea o vrea. Te face să te simţi minunat atunci când ştii ca este a ta.”

Slăbiciunile ei: "Ai nevoie de încredere enormă când ieşi cu o femeie de acest tip", spune Strauss. "Ea este mereu în centrul atenţiei, iar tu trebuie sa îţi ţii în frâu gelozia”, adaugă acesta.

Hipsteriţa

Acest tip de femeie ştie toate barurile în care se cântă şi se oferă băutură gratuit. E interesantă şi are stil, dar nu la fel ca orăşeanca sofisticată. "Îi plac tocilarii si intelectualii. Ea poate fi un mare plus pentru un tip care vrea să afle mai multe despre artă şi muzică", spune Ian Miez, Ph.D., terapeut in relaţii.

Slăbiciunile ei: hipsteriţa nu se aşteaptă doar sa o însoţeşti. În cazul în care interesele voastre nu se potrivesc, s-ar putea să se plictisească repede. "Fetele de acest tip au opinii şi vor să aibă cu cine să dezvolte subiecte comune", concluzionează terapeutul.

Vegana

Are o piele fină şi un gât frumos, iar partea plăcută este că de fiecare dată ea se oferă să vă faca masaj cu diferite uleiuri terapeutice. Strauss spune: "Aceasta este o femeie care vrea cu adevărat să facă o legătură profundă cu viaţa, şi un bărbat care vrea acelaşi lucru ar putea fi, într-adevăr o combinatie potrivită pentru ea. Masculii independenţi, analitici sau creativi ar putea să o găsească drept o alternativă fascinantă”.

Slăbiciunile ei: "Aceste femei sunt aproape exclusiv interesate de oameni cu acelaşi stil de viaţă. Iubeste-o, iubeşte stilul ei de viaţă!”, spune Strauss.

Femeia dominantă

E greu să ţii pasul cu ea. "Un om de ştiinţă, artist sau profesor se poate înteţege bine cu această femeie", spune terapeutul. "Dacă nu te interesează jocurile de putere, ea nu se va băga în luptă cu tine", a adaugat terapeutul.

Slăbiciunile ei: are multe în comun cu masculii alfa, dar aceste relaţii sunt prea intense. "Ei nu îşi pot face timp unul pentru celălalt", spune Fisher.

Femeia foarte intimă

Cu ea, sexul este uimitor, spune Strauss, căruia îi plac femeile de acest gen. "Ea sarută cel mai bine din lume. Foarte intens. Oamenii independenţi vor iubi o astfel de fată”, spune terapeutul, acesta fiind de părere că toţi bărbaţii ar trebui să se întâlnească măcar o dată în viaţă cu acest tip de femeie. "Cei mai mulţi bărbaţi au nevoie de ajutor pentru a învăţa să comunice, iar ea îi va ajuta", adaugă Fisher.

Slăbiciunile ei: jocurile intimităţii ei te vor face să te simti minunat. "Te vei simti foarte bine la început, dar vor apărea discuţii despre" sensul "relaţiei, care ar putea să te sperie pe parcurs", este de părere terapeutul.

Casnica fericită

Ea nu este o femeie cu pretenţii mari. Tot ce îşi doreşte este să aibă copii, să aibă grijă de ei şi să aibă grijă de tine. "Unii bărbaţi obţin o mare satisfacţie prin întemeierea unei familii şi nu este nimic în neregulă cu asta. Un om care a crescut într-o familie frumoasă va iubi acest tip de femeie”, spune Fisher.

Slăbiciunile ei: amintiţi-vă că dacă a spus că nu vrea să se angajeze, a vorbit foarte serios. Acest tip de femeie îşi doreşte un bărbat de carieră care să se concentreze asupra muncii, în timp ce ea gestionează viaţa domestică. Dar, în cazul în care apar probleme financiare, este posibil să nu fii în măsură să o convingă să-şi ia un loc de muncă.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite