4 poziţii sexuale care te ajută să nu rămâi însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unele poziţii sunt mai potrivite când vrei să eviţi o sarcină, dacă alegi să faci sex neprotejat.
Unele poziţii sunt mai potrivite când vrei să eviţi o sarcină, dacă alegi să faci sex neprotejat.

Dacă o posibilă sarcină este ultimul lucru la care te găndeşti, încearcă aceste poziţii împreună cu partenerul tău pentru senzaţii intense, clipe de neuitat şi fără riscul de a rămâne însărcinată.

Unele poziţii sunt mai potrivite atunci când vrei să eviţi o sarcină, dacă alegi să faci sex neprotejat. Totuşi, nu te baza doar pe asta, dacă vrei să fii 100% convinsă că peste 9 luni nu vei schimba scutece. Este important să ai grijă ca partenerul tău să nu ejaculeze atunci când te penetrează, să ţii cont şi de calendar, iar dacă, totuşi, „accidentul” s-a produs, apelează cu încredere la „pilula de a doua zi”. 

Femeia în braţele bărbatului

 
În poziţia şezut, cu tine în braţele partenerului, această metodă de a face sex poate să aprindă scânteie chiar şi într-o relaţie care pare că s-a plafonat. Poziţia permite o penetrare intensă şi stimularea punctului G. Dar din moment ce tu stai deasupra, asta ajută la reducerea şanselor de a rămâne însărcinată.
 

Poziţia doggy din picioare

 
Din nou o poziţie care face ca sexul să fie extrem de pasional. Doggy din picioare este perfect pentru a stimula clitorisul şi a intensifica întreaga experienţă, în timp ce tu poţi sta mai liniştită în ceea ce priveşte riscul de a rămâne însărcinată.

Află ce poziţii sexuale te ajută să NU rămâi însărcinată pe clickpentrufemei.ro.

Cele 5 poziţii sexuale pe care femeile le urăsc
6 poziţii pentru o experienţă intensă

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite