Una dintre cele mai apreciate vloggeriţe din lume a dezvăluit că este, de fapt, bărbat: „M-am născut în corpul greşit“ VIDEO

0
0
Vloggeriţa Nikkie Jager a mărturisit că este transgender Captură video Nikkie Tutorials
Vloggeriţa Nikkie Jager a mărturisit că este transgender Captură video Nikkie Tutorials

Cea mai cunoscută vloggeriţă de beauty şi modă, cu milioane de abonaţi pe YouTube, a mărturisit că este transgender, după ce a fost şantajată că i se va dezvălui secretul.

Nikkie de Jager, în vârstă de 25 de ani, este din Olanda şi a publicat recent o filmare cu titlul „I'm coming out“, formulă americănească prin care celebrităţile şi nu numai îşi recunosc orientarea sexuală sau schimbările de sex.

Ea a explicat faptul ca mărturisirea i-a fost determinată de o încercare de şantaj astfel că a preferat să îşi dezvăluie ea însăşi secretul, potrivit bbc.com. 

Cunoscută drept NikkieTutorials, ea este considerată drept una dintre cele mai puternice voci din comunitatea platformelor dedicate cosmeticii.

Tânăra publică tutoriale de machiaj şi prezentări de produse de mai bine de un deceniu, adunând 13 milioane de abonaţi. Succesul i-a adus şi colaborări cu vedete precum Lady Gaga, în 2019 fiind numită consultant global pentru compania Marc Jacobs.

De Jager spune că şi-a dorit mereu să îşi spună povestea în propriile cuvinte, dar că odată ce se încearcă să i se nege această posibilitate, ar vrea sa îşi reafirme „puterea“.

„Nu pot să cred că vă spun vouă aşa ceva azi, încât să vadă toată lumea. Dar, fir-ar, e plăcut să o fac într-un final. E momentul să merg mai departe şi să fiu cu adevărat liberă“, spune Nikkie.

„M-am născut în corpul greşit, ceea ce înseamnă ca sunt transgender acum“, a mărturisit vloggeriţa.

De Jager a explicat faptul că s-a născut băiat, dar că întotdeauna s-a identificat drept femeie. A mărturisit şi că de la şase ani, cu sprijinul părinţilor săi, a putut să îşi lase părul să crească şi, de la opt ani, poarta haine feminine. A început să ia hormoni şi substanţe de creştere la vârsta de 14 ani, iar la 19, tranziţia era completă, explică ea.

„Nu pot să cred că de azi lumea ştie. Dar e un lucru pe care chiar vreau să îl clarific. Sunt eu. Sunt tot Nikki. Nimic nu se schimbă din acest punct de vedere“, a adăugat de Jager.

„Daca simţi că eşti blocat şi că nu mai e nicio scăpare, să ştii că lucrurile se schimbă. Ai încredere în mine, se schimbă“, îşi încurajează ea fanii la finalul înregistrării.

Încurajată de fani 

Mărturisirea vloggeriţei i-a luat prin surprindere pe fanii acesteia, care i-au lăsat numeroase mesaje de susţinere şi încurajare. 

„Cred că este o femeie incredibilă şi sunt mândră că a putut să-şi împărtăşească povestea cu noi“, a comentat o persoană. 

„Este o sursă de inspiraţie pentru atât de multe persoane şi mă bucur că acum se poaet simţi cu adevărat liberă, după ce a spus adevărul. Cu siguranţă are tot sprijinul comunităţii noastre de beauty“, a comentat o altă vloggeriţă. 

De asemeena, ministrul Educatiei, Culturii şi Ştiinţei din Olanda, Ingrid van Engelshoven, a descris-o drept „curajoasă“ şi „un model“.

View this post on Instagram who has seen my NEW video with @ladygaga 🙊💖❤️ it’s my favorite video EVER!!! link in bio to watch!!!!!!! ✨ A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Dec 5, 2019 at 1:43pm PST
Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri