Un transsexual vrea să devină şi mamă şi tată pentru copilul său: cum este posibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fotomodel transsexual vrea să devină şi mamă şi tată pentru copilul său. Fay Purdham speră să strângă din donaţii 100.000 de lire sterline, pentru a plăti o mamă surogat care să nască în locul ei.

Fay Purdham, un fotomodel transsexual de 27 de ani din Newcastle, Marea Britanie, vrea să devină pentru copilul său şi mamă, dar şi tată. 

Fay este transsexual, s-a născut bărbat şi de la vârsta de 16 ani a decis că vrea să devină femeie. Până acum, ea a cheltuit peste 30.000 de lire sterline din banii ei şi încă 30.000 din fondurile de asigurări medicale, pentru a se opera ca să-şi schimbe sexul.

Înainte ca transformarea să fie completă, Fay (pe numele său de naştere Kevin) şi-a congelat mostre de spermă, pentru a putea deveni tată. Acum, Fay, care a devenit de câţiva ani femeie, este decisă să devină mama adoptivă şi tatăl biologic al unui copil pe care să-l nască o mamă surogat, folosind sperma conservată, scrie publicaţia britanică „Daily Mirror”.

Fay a lansat acum o campanie, prin care speră să strângă banii necesari pentru a-şi îndeplini visul. „Încă dinainte de a-mi dori să devin femeie am ştiut că vreau să fiu mamă”, a declarat ea.

Se va căsători cu prietenul din şcoală

Fotomodelul a câştigat locul al treilea la concursul Miss Transgender UK, iar aucm lucrează ca circar, făcând acrobaţii cu focul. Fay se va căsători curând cu Chris, iubitul ei, care i-a fost cel mai bun prieten încă din timpul şcolii.

image

Adolescenţa a fost o perioadă foarte grea pentru Kevin, din momentul în care şi-a dat seama că vrea să devină femeie. Toţi îi spuneau să este homosexual, dar el ştia că nu asta era explicaţia: pur şi simplu nu se simţea bine în propriul trup. În timpul şcolii, Kevin şi Chris erau nedespărţiţi şi jucau Playstation împreună. Când s-au reîntâlnit, după mai mulţi ani, Kevin devenise deja femeie, iar Chris s-a îndrăgostit pe loc.

„Mi-a fost greu la început să trec peste faptul că Fay fusese cel mai bun prieten al meu, dar de la bun început am considerat că este o femeie superbă”, mărturiseşte Chris.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite