Articol publicitar

Un nou trend la nunţile din România: dansurile de grup cu invitaţii

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimii ani, show-urile de grup la nunţi au început să facă deliciul invitaţilor,  aceştia nemaifiind doar spectatori, ci participând activ în coregrafie. Fie că vorbim de o coregrafie prestabilită cu un număr de prieteni la care se pot alătura pe parcurs şi ceilalţi invitaţi sau de o coregrafie spontană cu ajutorul instructorilor prezenţi în cadrul evenimentului, momentul ramâne cu siguranţă o amintire deosebită.

Instructorii Rigadonne explică noua abordare a petrecerii cu show-urile incendiare ce surprind plăcut invitaţii:  “Show-ul este spectaculos şi interactiv şi în final toată lumea dansează şi se distrează. Show-ul de dans este memorabil prin energie şi voie bună şi sigur va fi amintit ca fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale serii. Coregrafiile alese pentru grup sunt unele cu paşi şi miscări simple, repetitive, astfel încât toată lumea să se poată alătura. Piesele sunt de cele mai multe ori piese de actualitate, cunoscute şi cu o energie pozitivă. Anul trecut foarte bine a prins la public piesa lui Justin Timberlake- Can’t Stop the Feeling. Este o piesă dinamică, energică şi cu un vibe pozitiv care te face pur şi simplu să vrei să te mişti. Am avut coregrafii de grup foarte reuşite pe această piesă în cadrul nunţilor şi în care am reuşit să ridicăm la dans oameni de toate vârstele” ne spune Antonia, instructor Rigadonne.

image

Tendinţa este una populară la nivel internaţional şi numeroasele clipuri care circulă pe internet îi încurajează pe tinerii căsătoriţi să includă un astfel de moment în petrecerea lor.  Showul de grup poate fi stabilit să deschidă petrecerea într-un mod inedit, imediat după dansul mirilor, sau să aibă loc separat într-un anumit moment al serii sub îndrumarea şi coregrafia asigurată spontan de către un instructor. În oricare dintre variante distracţia este la cote maxime şi până şi cei mai comozi dintre invitaţi se vor alătura grupului.

“În viziunea noastră, orice petrecere are două elemente esenţiale: muzica şi dansul. Una dintre cele mai mari bucurii ale unui cuplu de tineri căsatoriti, în seara petrecerii, este să-şi vadă invitaţii distrându-se împreună pe ringul de dans. Aici intervenim noi. Le oferim invitaţilor momente artistice şi interactive care îi delectează şi îi incurajează să umple ringul de dans, transformând evenimentul într-unul de neuitat, de care toată lumea îşi va aduce aminte cu bucurie. Echipa noastră de dansatori şi instructori pentru evenimente este pregătită sa transforme petrecerea într-un spectacol ai cărui protagonişti sunt atât mirii cât şi invitaţiii acestora.” spune Răzvan, instructor de dans Rigadonne.

image

Despre Rigadonne Entertainment

Antonia si Răzvan sunt dansatori profesionişti şi instructori de dans în cadrul Rigadonne. Sub motto-ul “voi veniti cu melodia, noi facem coregrafia”, Antonia şi Răzvan reuşesc să creeze an de an momente reuşite pentru tinerii care aleg să le urmeze lecţiile private pentru primul dans al serii şi nu numai. Împreună cu echipa de dansatori profesionişti Rigadonne, asigură reprezentaţii de dans la petreceri private şi dans interactiv cu publicul la evenimente, transformând totul într-un moment distractiv unde invitaţii se pot exprima liber şi relaxat pe orice gen muzical. 

“Suntem tineri şi entuziaşti. Ne iubim munca şi ne place ceea ce facem. Iubim dansul şi i-am dedicat viaţa, pentru noi fiind o cale de evoluţie atât fizică, cât şi spirituală. Ne luminăm cu fiecare suflet pe care îl atingem prin reprezentaţiile noastre şi cu fiecare cursant pe care îl îndrumăm spre a descoperi bucuria dansului. Pe cursanţii noştri îi incurajăm întotdeauna să aleagă melodiile sau stilurile de dans preferate şi care să îi reprezinte, tocmai pentru a-i ajuta să se simtă liberi pe ringul de dans şi să se bucure din plin de acest moment” – Răzvan, instructor Rigadonne.

Pe canalul Youtube Rigadonne, Antonia şi Răzvan postează periodic coregrafii proprii, realizate pe cele mai cunoscute hituri ale momentului,  într-un mix de dans sportiv cu unul modern.

Daca vreţi să construiţi un moment artistic  memorabil cu echipa Rigadonne pentru primul dans al nunţii sau o petrecere privată, Antonia şi Răzvan vă asteaptă în Bucureşti în cadrul studioului Con Sabor de pe Strada Ionel Perlea Nr. 8.

Pas cu pas, lecţie după lecţie, corpul vostru va descoperi feluri noi în care poate să se mişte în armonie cu muzica şi cu partenerul(a).

Pentru mai multe detalii şi informaţii îi puteţi contacta pe site-ul www.rigadonne.ro  sau www.dansul-mirilor.com. De asemenea, le puteţi urmări activitatea pe pagina de facebook https://www.facebook.com/rigadonne

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite