Tocurile şi machiajul măresc femeilor curajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pantofii cu toc oferă femeilor mai multă încredere FOTO Shutterstock
Pantofii cu toc oferă femeilor mai multă încredere FOTO Shutterstock

Femeile care se percep într-un mod negativ nu au nevoie de prea multe lucruri pentru a-şi creşte stima de sine. Un ruj roşu şi tocurile înalte sunt de multe ori suficiente, potrivit unui sondaj.

O pereche de pantofi cu toc, un sutien push-up şi un ruj roşu intens se numără printre obiectele care le fac pe femei să se simtă mai sexy şi mai încrezătoare în ele însele, arată un sondaj realizat de magazinul online de lenjerie intimă Boux Avenue. 

80% din femeile intervievate pentru acest studiu au spus că se simt instantaneu mai provocatoare, mai suple şi mai mulţumite de aspectul lor atunci când încalţă o pereche de pantofi cu toc înalt. Mai mult de jumătate din ele capătă mai multă încredere în ele când sunt coafate şi fardate. Manichiura este un alt detaliu care poate face diferenţa când vine vorba de tonusul psihic.

Complimentele au succes garantat

Bărbaţii pot recurge la un truc foarte simplu pentru a-şi încuraja partenera atunci când are moralul la pământ: să o complimenteze. Printre lucrurile care le cresc reprezentantelor sexului frumos stima de sine se află şi complimentele, după cum reiese din acelaşi sondaj. Senzaţia de picioare fine şi cea pe care femeile o au atunci când poartă o lenjerie nouă cresc, de asemenea, nivelul de încredere al femeilor în propriile forţe.

„Este uimitor cum schimbările mărunte pot face o femeie să se simtă sexy. Tocurile înalte şi rujul roşu îmbunătăţesc aspectul, dar şi încrederea în sine şi comportamentul. Multe persoane subapreciază însă încrederea oferită de lenjeria intimă, chiar dacă aceasta nu este vizibilă. O lenjerie intimă frumoasă, o rochie fabuloasă şi un parfum bun te pot face să te simţi cu adevărat specială“, spune Lisa Bond, purtător de cuvânt pentru Boux Avenue.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite