Tinerii care s-au îndrăgostit unul de celălalt înainte ca amândoi să facă operaţie de schimbare de sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Katie Hill şi Arin Andrews s-au născut, fiecare, cu sexul opus faţă de cel pe care îl au astăzi. S-au cunoscut înainte de operaţiile de schimbare de sex, s-au îndrăgostit şi au hotărât să fie împreună. Asta până când el a devenit ea, iar ea a devenit el.

Katie (19 ani) şi Arin (17 ani) s-au cunoscut în cadrul unui grup care îi pregătea pentru marile schimbări ce urmau să aibă loc în viaţa lor. Tinerii americani urmau deja tratamente intensive hormonale când s-au întâlnit prima dată, urmând să împărtăşească experienţa tranziţiei lor împreună. Povestea lor a devenit cunoscută pe internet, câştigând o armată de fani.

Katie Hill, care s-a născut Luke, iar Arin Andrews, fostă Emerald, au captat din nou atenţia după ce au anunţat că s-au despărţit, cu dorinţa de a se „bucura de tinereţe”.

Vestea despărţirii lor a provocat dezamări în rândul fanilor, exprimată îndeosebi pe Facebook, potrivit dailymail.co.uk. „Sper din tot sufletul ca această ştire să fie falsă”, spunea unul dintre cei care spera în această poveste atipică de dragoste.

image

„Avem o legătură intensă pentru că am trecut prin aceleaşi lucruri, chiar dacă au fost direcţii opuse. Dar suntem într-un punct al vieţii nostre în care se întâmplă tot felul de lucruri şi este tot mai greu să petrecem timp împreună”, a explicat Katie.

Bruneta (foto, jos) a suferit operaţia de schimbare de sex în 2012, care a costat-o 35.000 de dolari. „Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. M-am simţit ca o fată închisă într-un trup de băiat toată viaţa”, a explicat ea.

image

„Într-un final, am putut să mă uit în oglindă şi să văd ceea ce voiam, fără să mai izbucnesc în plâns”, a spus Katie.

În prezent, se bucură de viaţa unei domnişoare, cu şedinţe de manichiură care o ajută să treacă peste despărţire.

„Sunt ca toate fetele, niciodată nu am fost prezentă în lumea băieţilor”, povesteşte aceasta.

În schimb, Arin (foto, jos) simte că mai are mult de lucru în călătoria sa de transformare într-un bărbat. Se duce regulat la sală, unde lucrează cu greutăţi, pentru a-şi masculiniza trăsăturile corpului.

image

De anul trecut, din iunie, este cu un pas mai aproape de corpul său ideal, după ce a făcut o operaţie de micşorare a sânilor. Urmează în continuare terapia cu testosteroni, sperând ca următoarele intervenţii chirurgicale să aibe loc cât mai repede.

După despărţirea de Katie, a început să-i vorbească mamei sale tot mai des despre operaţia genitală, spunând că este incomplet fără aceasta.
Dar se pare ca operaţia de schimbare a sexului feminin în sex masculin este mult mai riscantă decât cealaltă variantă. Iar părinţii acestuia vor să fie siguri că este ceea ce Arin îşi doreşte într-adevăr.

„Nu vrem să fie o decizie pripită, nu vrem să se afunde iar într-o depresie, ca atunci când a început tranziţia lui”, a spus mama băiatului.

„Aş vrea să fac această relaţie, pentru a nu-mi risca viitoarele relaţii. Vreau să mă căsătoresc într-o zi, să am copii care să-mi spună «tata», chiar dacă nu va fi o sarcină convenţională cu partenera mea”, a spus Arin.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite