Ți-ai închipuit vreodată cum va arăta lumea după Apocalipsă? Un rus a făcut-o. Vezi aici ce a ieșit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul rus Vladimir Manyuhin a modificat digital fotografiile oraşelor lumii, adăugând animale sălbatice sau oameni în unele dintre imaginile pe care le-a creat. Colecţia de imagini "Viaţa după Apocalipsă" a fost realizată cu programe precum Photoshop sau 3DMax, informează Daily Mail.

Multe dintre imagini înfăţişează capitala Rusiei, Moscova, altele recreează New York-ul, printre ele apărând şi statuia din 1920 a fostului preşedinte american Abraham Lincoln din Washington DC, care, în viziunea artistului, a rezistat Apocalipsei. Monumentul lui Lincoln, în cadrul căruia este amplasată statuia celui de-al şaisprezecelea preşedinte american, a fost distrus şi arată, după Apocalipsă, cu totul altfel.


image

Imaginile au fost văzute de mii de persoane pe internet şi au fost comparate cu scene din jocurile pe calculator Final Fantasy, Fall Out sau Enslaved: Odyssey to the West.

Click aici pentru a vedea mai multe imagini din colecția ”Viața după Apocalipsă” !

De asemenea, imaginile lui Manyuhin care înfăţişează New York-ul se aseamănă cu scenele din filmul "I am Legend", care l-a avut ca protagonist pe Will Smith.

image

Viziunea apocaliptică a artistului rus apare în acelaşi an în care se încheie calendarul mayaş, ipoteza că lumea s-ar putea încheia în 2012 fiind foarte dezbătută. În 2009, a apărut chiar un film legat de acest subiect, "2012", care l-a avut în rolul principal pe John Cusack.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite