Zuckerberg lucrează la Google. Mai exact, Arielle Zuckerberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pagina de Facebook a companiei s-a modificat pentru a marca trecerea Wildfire în proprietatea Google.
Pagina de Facebook a companiei s-a modificat pentru a marca trecerea Wildfire în proprietatea Google.

Numele Facebook a devenit sinonim cu cel al lui Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei, dar asta nu se aplică şi familiei sale. Sora sa mai mică, Arielle, este acum angajată a Google. Mutarea a venit după ce gigantul căutărilor online a cumpărat o companie la fondarea căreia a contribuit şi Facebook.

Google a cumpărat de curând compania Wildfire Interactive. În cadrul acesteia lucra ca manager de proiect şi Arielle, sora mai mică a lui Zuckerberg. Acum, aceasta va face parte din familia Google şi, conform celor spuse de sora ei mai mare Randi, în acest moment există mai mulţi membri ai familiei care lucrează pentru Google decât pentru Facebook, notează „Business Insider”.

Randi, cealaltă soră a lui Mark, a plecat în august 2011 de la Facebook şi şi-a pornit propria afacere, R to Z Studios, o companie care se ocupă de reţelele online. Aceasta mai este şi producător executiv al show-ului „Silicon Valley”, care prezintă viaţa din oraşul tehnologiei în stilul Hollywood.

Compania Wildfire a fost lansată cu patru ani în urmă de către Victoria Ransom şi Alain Chuard. În parte, la fondarea acesteia a contribuit şi Facebook, iar printre clienţi s-au numărat Amazon, Verizon Wireless sau Spotify. Principala activitate a Wildfire era administrarea conţinutului, anunţurilor şi promoţiilor pe reţele ca Facebook, Twitter, YouTube sau alte site-uri de interes general.

Preţul cu care Google a cumpărat Wildfire nu a fost făcut public, dar este estimat la aproximativ 250 de milioane de dolari. Aceasta urmează să fie integrată în servicii Google ca Analytics, Admeld sau DoubleClick, majoritatea axate pe publicitatea online.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite