Zuckerberg despre Facebook Messenger: Nu puteam să aşteptăm după oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zuckerberg a explicat de ce a separat aplicaţiile
Zuckerberg a explicat de ce a separat aplicaţiile

Într-o sesiune de 65 de minute de întrebări şi răspunsuri, Mark Zuckerberg a vorbit despre separarea Facebook Messenger, filmul Social Network, dar şi despre cel mai bun produs care nu a fost scos niciodată.

Facebook Messenger s-a separat de aplicaţia-mamă acum mai bune de o lună şi utilizatorii nu au fost tocmai fericiţi, deşi s-au obişnuit rapid. De atunci, Facebook Messenger a testat şi un sistem de transfer de bani prin aplicaţie, care va schimba internetul un pic.

“Să întrebi pe oricine să instaleze o nouă aplicaţie e o rugăminte mare. Am făcut-o pentru că noi credem că e o experienţă mai bună. Mesageria a devenit mai importantă. Pe mobil, fiecare aplicaţie trebuie să se concentreze pe un singur lucru, credem”, a spus Zuckerberg.

“Principalul scop al Facebook este News Feed. Mesageria a fost un lucru nou, pe care oamenii îl făceau din ce în ce mai mult. 10 miliarde de mesaje sunt trimise zilnic, dar pentru asta trebuia ca aplicaţia să se ducă într-un alt tab. Am văzut concurenţa - concentrată pe o singură aplicaţie şi una foarte rapid. Dai mesaje de 15 ori pe zi, aşa că mi se pare multă fricţiune să faci mai mulţi paşi într-o aplicaţie”, a continuat CEO-ul Facebook.

Întrebat de ce nu a lăsat oamenii să instaleze aplicaţia în ritmul propriu, Zuckerberg a spus că nu îşi putea permite asta dacă voia să facă un serviciu foarte bun. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite