Xiaomi a deschis primul magazin din Capitală. Care au fost cele mai vândute produse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xiaomi Mi Store

Black Tech Group, dealer autorizat Xiaomi, a inaugurat weekendul trecut în centrul comercial Mega-Mall din Capitală primul magazin Mi Store din România.

În primele două zile de la deschidere, în Mi Store s-au comercializat peste 2000 de produse Xiaomi. Cele mai bine vândute au fost noutăţile: telefoanele Redmi Note 7 la preţul de 999 lei si Redmi 7 la 669 lei, dar şi telefoanele medium si low range Xiaomi lansate în 2018.

Printre bestsellere a fost şi scooterul electric XIAOMI MI M365, pe care primii 50 de cumpărători au putut să îl achiziţioneze la 1799 lei. Brăţara de fitness Mi Band 3 şi smartwatch-urile Xiaomi Amazfit Stratos, respectiv Xiaomi Amazfit Pace au înregistrat şi ele vânzări considerabile.

Stocul de aspiratoare inteligente s-a epuizat chiar din ziua deschiderii magazinului, câteva sute de asemenea produse ajungand la cumpărători.

Black Tech anunţă că smartphone-ul MI9, lansat în februarie 2019, va fi disponibil la vânzare în Mi Store Mega Mall, din această săptămână.  

Magazinul pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse Xiaomi, de la telefoane până la lămpi de birou sau trotinete electrice.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite