Vodafone lansează noi abonamente pentru internet pe laptop şi PC. 4G de la 18 euro, cu televiziune inclusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vodafone a lansat cinci noi abonamente
Vodafone a lansat cinci noi abonamente

Vodafone a anunţat astăzi noi abonamente pentru cei care vor să folosească internetul operatorului mobil pe laptop sau PC, cu un focus pe stocarea în Cloud şi o ofertă de canale TV. Abonamentele sunt destinate celor care vor să aibă mobilitate pe laptop.

Vodafone se concentrează pe stocarea în Vodafone Cloud, acces la programe TV cu aplicaţia SeeNow şi viteze 4G. Hotspot-ul mobil de la Vodafone este gratuit.

Ofertele sunt centrate pe cinci abonamente: Internet Nelimitat Standard, Internet Nelimitat Plus, Internet Nelimitat Extra, Internet Nelimitat Turbo 75 4G, Internet Nelimitat Turbo 100 4G. 

Fiecare se diferenţiază în funcţie de preţ, limita de trafic şi disponibilitatea reţelei 4G.

Traficul iniţial pentru oferte variază de la 2 la 20 de GB, pentru ultimul abonament din ofertă. De asemenea, fiecare va primi stocare în Vodafone Cloud. 

Primele trei abonamente au 5 GB, iar cele cu 4G au 15, respectiv 25 de GB. Abonamentele cu 4G au şi aplicaţia SeeNow, care oferă 43 de canale TV abonaţilor.

Preţul abonamentelor începe de la 9 şi este de 12, 14, 19, respectiv 25 de GB.

Abonamentele sunt destul de piperate pentru internet pe PC, dar pentru un internet mobil, sunt o opţiune reuşită, mai ales că traficul către Cloud este gratuit. 
 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite