vivo a prezentat cipul V1, care va echipa terminalele smartphone din seria X70

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procesor de imagine vivo V1.
Procesor de imagine vivo V1.

vivo a prezentat noul său procesor de imagine V1, în timpul unui eveniment de presă desfăşurat  la Shenzhen, China.

Cipul de imagistică V1 optimizează scenariile de aplicaţii pentru smartphone-uri, de exemplu: aspectul vizorului şi înregistrarea video.

Cipul de imagistică V1 va fi numit oficial Moon Shadow şi a fost dezvoltat pe durata a 24 de luni, cu ajutorul a peste 300 de experţi în cercetare şi dezvoltare din laboratoarele de imagistică vivo. 

Abordarea vivo a tehnologiei de procesare a imaginii (IP – image processing) la nivel de cip se va axa în jurul a patru direcţii: sistem de imagine, sistem de operare, design industrial şi performanţă.

vivo va lua în considerare dezvoltarea de cipuri în parteneriate doar atunci când există o carenţă în capacitatea de furnizare pe piaţă, împreună cu o cerere substanţială de cipuri complet personalizate.

Procesor de imagine vivo V1

vivo îşi va concentra resursele pe simularea nevoilor cunoscute ale consumatorilor prin IP Design şi dezvoltarea de algoritmi de procesare a imaginilor, fără a fabrica efectiv cipurile.

Informaţii din piaţă indică faptul că primul cip de imagistică produs de Vivo ar putea fi anunţat împreună cu smartphone-urile din seria Vivo X70 în septembrie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite