VIDEO Un nou titlu Mass Effect este în producţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, în cadrul Game Awards, EA a prezentat, înainte de decernarea premiului pentru „Jocul anului 2020”, un teaser pentru noul titlu al francizei Mass Effect.

Cei care nu mai sperau ca Mass Effect să revină, după eşecul ultimului titlu din serie, „Andromeda”, au primit aseară o surpriză extraordinară - Mass Effect revine, cu un nou joc, care se află în acest moment în primele stagii de producţie.

În trailer, un personaj care este cel mai probabil Liara, unul dintre figurile centrale ale primelor trei jocuri, descoperă pe o planetă îngheţată celebrul logo al jocului, N7. Teaser-ul se încheie cu sintagma „Mass Effect va continua”.

Din videoclip, putem bănui că noul joc va fi un fel de continuare a trilogiei originale, neluând în calcul „Andromeda”, titlul din 2017, care a avut parte de critici destul de mari.

În urmă cu doar o lună, EA a anunţat şi că va lansa o versiune remastered a trilogiei originale, pregătită pentru 2021. Aceasta va fi disponibilă pe PC, Xbox One şi PlayStation 4 şi, ulterior, şi pe Series X şi PS5. Mass Effect Legendary Edition va conţine toate DLC-urile primelor trei jocuri, alături de alte pachete promoţionale. 

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite