VIDEO Photoshop Touch vine pe Android şi iPhone după ce a debutat pe tablete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Photoshop Touch, pentru Android şi iOS - Galaxy S3 lângă iPhone 5.
Photoshop Touch, pentru Android şi iOS - Galaxy S3 lângă iPhone 5.

Photoshop Touch ajunge pe smartphone-urile cu Android şi iOS după ce a debutat şi şi-a câştigat popularitatea pe tablete. Costă 5 dolari (sau 16,5 lei) şi oferă o paletă mai largă de funcţionalităţi decât Photoshop Express, versiunea gratuită.

Atât în App Store (iOS), cât şi în Play Store (Android) există deja câteva aplicaţii foarte bune pentru editarea foto, chiar dincolo de aplicarea câtorva filtre, dar există şi oameni care preferă doar produsele Adobe. Acum, aplicaţia Photoshop Touch for phone este publică şi gata să fie descărcată, scrie TechCrunch. Gata pentru cine are şi este dispus să dea 5 dolari pe ea.

Există tot felul de unelte, filtre şi setări în cadrul aplicaţiei, iar cei mai dedicaţi şi mai talentaţi autori pot face adevărate opere de artă. Desigur, nu este aceeaşi experienţă de utilizare ca pe un PC (eventual unul cu ecran foarte mare), dar este o soluţie binevenită de la Adobe, după ce aplicaţia Photoshop Express s-a dovedit doar un teaser sau pentru lucrări mici. 

image

Un lucru bun cu care vine Photoshop Touch este sincronizarea între telefon şi tabletă. Începi pe un dispozitiv un proiect şi îl finalizezi pe ecranul mai mic sau mai mare al altui dispozitiv. Imaginile cu care poţi lucra pot avea până la 12 megapixeli. Probabil că Adobe va publica o actualizare după ce modelele cu 13 megapixeli vor începe să fie tot mai populare.

Pe iPhone funcţionează doar pe modelele iPhone 4S şi iPhone 5, dar cu iOS şi pe iPod Touch a 5-a generaţie. În cazul Android e nevoie de cel puţin versiunea Ice Cream Sandwich (4.0). Se găseşte în App Store şi în Play Store.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite