VIDEO Listele monotone cu mailuri devin istorie cu Incredimail pentru iPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia Incredimail are un design curat şi dinamic pentru gestionarea mailurilor pe iPad. FOTO Adevărul
Aplicaţia Incredimail are un design curat şi dinamic pentru gestionarea mailurilor pe iPad. FOTO Adevărul

Incredimail este o aplicaţie veche pentru Windows prin care utilizatorii îşi pot gestiona mailurile. Acum a ajuns şi pe iPad şi aduce cu ea un design îndrăzneţ, asemănător aplicaţiei de Facebook pentru iPhone.

Incredimail a ajuns pe Windows în urmă cu 10 ani, iar pe iPad în urmă cu doar două zile, iar cei de la The Next Web au trecut-o prin câteva teste. Aplicaţia este lansată  cu câteva profiluri prin care te poţi conecta, cum ar fi cel de GMail, de Yahoo! sau de iCloud de la Apple. Există şi posibilitatea de a-ţi configura singur contul pe baza setările de conectare pe care le ai de la furnizor.

Aplicaţia Incredimail are un mod de dispunere a mesajelor asemănător cu ce există în Timeline-ul Facebook şi un meniu secundar, în partea stângă, similar aplicaţiei de Facebook pentru Android şi iPhone. Pentru cei familiari cu aplicaţia Flipboard pentru agregat ştiri şi actualizările de pe Facebook şi Twitter, Incredimail o să pară tare cunoscut. În plus, toate link-urile pe care le-ai primit sunt afişate cu un preview, ca pe Facebook.

image

Incredimail oferă şi câteva tipare pentru a-ţi „înfrumuseţa“ mesajele pe care le trimiţi. Ai de la foaia de diplomă la un mesaj atârnat în cui pe perete. În plus, aplicaţia este populată cu tot felul de mici artificii grafice care fac experienţa de utilizare mai plăcută. „Iubim emailul şi credem în el, şi va rămâne multă vreme o formă vitală de comunicare“, consideră Josef Mandelbaum, directorul Perion, compania care a creat Incredimail.

Aplicaţia este disponibilă înMailbox şi pune accent pe navigarea şi gestionarea emailurilor prin gesturi.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite