VIDEO iSketchnote trece instantaneu ce scrii în caiet pe tabletă sau calculator. Proiectul a primit o finanţare uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iSketchnote FOTO Kickstarter
iSketchnote FOTO Kickstarter

O firmă din Grenoble, Franţa a dezvoltat un proiect care îmbină tehnologia de ultimă generaţie cu plăcerile scrisului de mână. Ca niciun alt accesoriu, iSKetchnote transformă scrisul în conţinut pe tabletă. Proiectul e pe Kickstarter, mai are 60 de ore de finanţare şi a strâns o sumă enormă.

Echipa de la ISKN din Franţa a cerut pentru dezvoltarea proiectului 35.000 de dolari, dar a strâns deja 301.567 de dolari de la 2.111 de oameni. Este unul dintre cele mai de succes proiecte de pe Kickstarter de la pornirea platformei. Ce face iSketchnote?

E o husă inteligentă pentru iPad, care integrează tehnologie de ultimă generaţie pentru a tranforma scrisul de mână în conţinut digital. ISKN pleacă de la combinarea a două medii: plăcerea de a folosi un iPad, dar şi plăcerea de a scrie notiţe pe hârtie. ISKN a folosit o tehnologie nouă, care integrează senzori puternici, conectaţi la o aplicaţie din iPad.

Elementele husei pot fi văzute mai jos. Aplicaţia iSketchnote se instalează în iPad, se folosesc stilouri normale, iar sub caiet există o reţea de senzori, numită tehnologie ISKN. Aceasta este o matrice de senzori care monitorizează traseul stiloului în timp real, dar chiar şi culoarea acestuia. Matricea electronică recunoaşte culoarea şi grosimea vârfului fiecărui pix sau stilou. De asemenea, o culoare poate fi asociată cu ceva diferit în aplicaţie. Astfel, dacă scriem cu albastru, în aplicaţie ne poate apărea cu roşu.

Cum se foloseşte iSketchnote?

Open Mode - ca o husă normală. iPad-ul într-o parte şi caietul de notiţe în partea cealaltă. Notiţele se pot distribui în timp real - poţi desena în Paris şi să distribui prietenilor din Londra.

Mobile Mode - husa este poziţionată ca un caiet deschis. iPad-ul este protejat, iar noi scriem doar pe hârtie.

iPadless Mode - caietul poate fi transportat offline, iar la următoarea conectare schiţele se transferă.

Aplicaţia şi husa inteligentă funcţionează şi cu alte programe pentru notiţe, cum ar fi Evernote, Paper sau Penultimate.

Pentru că au reuşit să finanţeze mai mult decât se aşteptau, iSketchnote se va conecta şi la PC sau Mac cu ajutorul unui cablu USB sau prin Bluetooth.

Cât va costa iSketchnote?

Preţul la care se va vinde husa va fi de 189 de dolari, începând din mai 2014. Toţi cei care au finanţat proiectul vor primi husa la 149 de dolari sau 119 dolari. Cu banii primiţi vor construi 1.000 de huse.

Cei care vor dona 5.000 de dolari vor vizita Parisul cu ajutorul echipei care a creat acest proiect. De asemenea, vor primi un pachet personalizat.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite