VIDEO FOTO Panzer Glass - cum să loveşti ecranul cu ciocanul, iar acesta să reziste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cele mai interesante lucruri la MWC 2014 sunt cele care nu sunt atât de cunoscute. Panzer Glass este o companie din Danemarca ce produce o folie de ecran care îl face rezistent la loviturile ciocanului.

Cum funcţionează Panzer Glass? Destul de simplu. E o folie, dar nu clasică, ci una mai groasă. 

Din prima se vede asta, are 0,4 milimetri. Veţi simţi ecranul mai rigid şi mai gros, dar care îl protejează mai bine.

La atingerea telefonului, am putut să-mi dau seama că nu se pune problema ca ecranul tactil să fie afectat. 

Vă obişnuiţi destul de rapid şi e o soluţie mai bună şi mai translucidă decât acele folii care au o anumită textură şi tot timpul fac pixelii să se vadă mai rău.

image

Tehnologic vorbind, Panzer Glass este făcut din cristal şi este rezistent la impact, zgârieturi şi are avantajul de a proteja un ecran HD sau FULL HD. Potrivit celor de la standul Panzer Glass, sticla este de nouă ori mai rezistentă decât un ecran obişnuit. Aşadar, dincolo de Gorilla Glass, avem şi Panzer Glass.

Panzer Glass este disponibil pentru iPhone, iPad, produsele din gama de telefoane şi tablete de la Samsung, BlackBerry, Sony Xperia, LG G2, Huawei Ascend P6 sau Google Nexus 7. Preţul? 25 de euro.

image

E un produs interesant. Acest lucru o spune un om care urăşte foliile şi consideră că acestea urâţesc telefonul şi transformă calitatea ecranului. La Panzer Glass mi-a plăcut masculinitatea, faptul că se vede foarte bine prin ea şi că nu strică aspectul general al telefonului. 

Mulţumim Orange România pentru susţinerea acordată în deplasarea la MWC 2014. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite