VIDEO Cea mai ciudată reclamă pentru Galaxy S4: mere, ninja dansatori şi o capră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a lansat un nou spot publicitar pentru a promova smartphone-ul Samsung Galaxy S4 în Islanda. Sud-coreenii atacă Apple într-un mod foarte bizar.

Personajul principal din acest clip se află pe un mal pustiu. Pipăie un măr cu ambele mâini. Mă întreb ce vor să zică sud-coreenii cu asta. Ceva nu este în regulă. Când eroul nostru duce mărul la ureche, nu aude nimic. Îl analizează, îl freacă cu degetul şi chiar îl scutură, dar nu se întâmplă nimic.

Acum intră Samsung Galaxy S4 în scenă. Este un smartphone adevărat, nu un fruct. Personajul este subit mult mai fericit şi ignoră kilogramele de mere împrăştiate în jurul lui. Dar asta nu e tot. Deodată, ninja apar. Eroul nostru începe să facă acrobaţii în aer şi toată lumea dansează într-un castel.

Din când în când, personajele iau poziţii cool, ca şi cum ar face parte dintr-o trupă de dans. Şi este şi o capră. O capră în jurul căreia se dansează.

La final, personajul principal ţine în mână un Samsung Galaxy S4 şi muşcă din mărul prezentat în scena anterioară.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

FOTO HTC One mini, încă o confirmare prin imagini neoficiale. Samsung Galaxy S4 mini va avea un rival important

HTC One mini mai pozează pentru puţină celebritate online. Telefonul care să rivalizeze cu Samsung Galaxy S4 mini, dar de la HTC şi îmbrăcat în aluminiu, este preconizat a fi lansat în toamnă.

Samsung Galaxy S4 depăşeşte ultimele previziuni pesimiste, vânzările merg mai bine decât cele ale Galaxy S3

Samsung Galaxy S4 este cu siguranţă un produs de succes pentru companie. Acum, acest smartphone mai trece de un prag esenţial, în ciuda estimărilor că vânzările scad.

FOTO Samsung Galaxy S4 primeşte Android 4.3 neoficial. Galaxy S4 vândut de Google este telefonul favorizat

Samsung Galaxy S4 primeşte neoficial noua versiune de Android. Android 4.3 ajunge pe Samsung Galaxy S4 la câteva zile după ce telefonul a început să fie comercializat prin magazinul Play Store al Google.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite