VIDEO Blackberry şi iPhone sunt într-un club select, unul ironizat de Samsung

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi ani la rând, pentru două lansări Apple, Samsung a lansat câte un videoclip în care ţinta glumelor au fost utilizatorii de iPhone. Acum, chiar înainte de noile produse Blackberry, Samsung s-a orientat spre canadieni.

Blackberry, ca stereotip şi fapt real, este un smartphone dedicat oamenilor de afaceri. Aceasta este piaţa pe care a crescut, în detrimentul celei pentru utilizatori obişnuiţi. Acolo, au fructificat ocazia Apple şi Samsung. Sud-coreenii cunosc imaginea oamenilor despre Blackberry, tocmai de aceea au şi lansat videoclipul de mai jos, notează „The Next Web“. 

Numai că momentul nu este ales deloc la întâmplare. Pe 30 ianuarie, noua generaţie de telefoane RIM (Research In Motion) va veni pe piaţă. Blackberry 10 este promovat de companie drept următorul produs pe care utilizatorii de tot felul îl vor dori, sunt telefoane gândite pentru a menţine un echilibru între viaţa privată şi cea profesională. Însă, până atunci, este momentul Samsung să le prezinte avantajele lui Note 2 şi Galaxy S3 în comparaţie cu ce poate un Blackberry momentan.

Samsung nu a uitat nici de iPhone în videoclipul său, caracterizându-l drept „telefonul pentru casă“. Sud-coreenii nu uită nici de rigiditatea oamenilor de afaceri şi de sistemele pe care aceştia şi le creează. Totuşi, funcţiile smartphone-ului Galaxy S3 sau Note 2 nu sunt de ignorat, mai ales modul multi-window sau faptul că mai mulţi utilizatori pot lucra la acelaşi proiect, în acelaşi timp. 

Fanii Apple pot fi destul de dedicaţi aşteptării următorului model de iPhone, stând la coadă sau comandându-l cu zile bune înainte. Mai mereu, de la iPhone 4 încoace, sunt dezamăgiţi de ce a ales compania să implementeze, dar tot îl cumpără. Asta a tratat şi Samsung în primul videoclip în care „înţeapă“ atât producătorul, cât şi cumpărătorul. Galaxy S2 vs. iPhone 4S.

Alt an, altă lansare Apple. Samsung nu a pierdut momentul, mai ales că de iPhone 5 se legau foarte multe zvonuri şi presupuse inovaţii. Acestea au lipsit cu desăvârşire, dar fanii tot au stat la coadă şi tot l-au cumpărat în 5 milioane de unităţi în primul weekend. Galaxy S3 vs. iPhone 5, în viziunea Samsung.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite