VIDEO Aplicaţia făcută de un român care nu-ţi va permite să uiţi să-ţi suni părinţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia îţi reaminteşte simplu de oamenii care contează FOTO Adevărul/Vlad Andriescu
Aplicaţia îţi reaminteşte simplu de oamenii care contează FOTO Adevărul/Vlad Andriescu

De câte ori nu ai uitat să îi dai mesaj mamei tale de ziua ei sau să o suni la final de săptămână? Munca îţi ocupă prea mult timp, iar memoria te lasă. O aplicaţie românească vrea să rezolve acest lucru.

Favorit.es a fost lansată pe Android şi este ceea ce zice. Este în primul rând simplă. Îţi ia contactele favorite din telefon sau poţi adăuga tu unele pentru a le pune pe această listă. Din când în când, îţi oferă notificări pentru a contacta acea persoană, în funcţie de dorinţa ta. De exemplu, vrei să-ţi suni iubita în fiecare seară. Sau mama în fiecare săptămână. Sau proprietarul pentru chirie la finalul fiecărei luni. Favorit.es rezolvă această problemă simplă.

Aplicaţia făcută de CustomSoft a fost clasată pe locul trei în clasamentul celor mai bune aplicaţii mobile la evenimentul Webstock.

Aplicaţia este disponibilă în Play Store. 

Cine a creat Favorit.es?

Aplicaţia este ideea lui Victor Miron, din Cluj. Tânărul are 28 de ani şi se descrie ca "un idealist cu iniţiativă". care este antreprenor de şapte ani. "Acum şapte ani am fost chemat în afacerea de familie, service-ul auto Iovi. Acum doi ani am început campania de promovare a bunelor maniere în trafic - pedrumulcelbun.ro", a spus Victor pentru adevarul.ro.

Pe lângă aplicaţia lansată acum, el a luat premiul I la Startup Weekend Cluj cu ajutorul usetogether.com. "Anul trecut de Crăciun am condus 12 ore să ajung la înmormântarea profesoarei de română din liceu, cu care nu mai vorbisem de mai mult de un an. Atunci am hotărât să creez Favorit.es. În august 2013 am lansat prima versiune a aplicaţiei pentru Android, iar pe 27 septembrie am câştigat locul trei la Webstock", a spus Victor Miron.

Aplicaţia este dezvoltată de către CustomSoft, iar Victor vrea să convingă operatorii de telefonie mobilă să o preinstaleze pe terminalele vândute, să-i facă şi o variantă pentru iPhone, dar şi o versiune premium..

O scurtă prezentare video a aplicaţiei

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite