Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale piratate a fost închis de autorităţi

0
0

Mai multe site-uri au fost sechestrate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Printre ele se află şi un cunoscut portal de filme - serialepenet.ro.

Odată ce intrăm pe serialepenet.ro suntem întâmpinaţi de o pagină în care suntem atenţionaţi că site-ul a fost sechestrat în conformitate cu prevederile articolului 249 din Codul de Procedură Penală, prezentul nume de domeniu fiind parte a unei cauze penale, potrivit worldit.info. 

Mai multe pagini au fost redirecţionate către acelaşi server al STS, printre care vandsteroizi.ro, top-teleshop.ro, crystalglamour.ro şi steroizii.ro.

Serialepenet.ro era unul dintre cele mai cunoscute site-uri de filme piratate din România. El oferea acces utilizatorilor către filme şi seriale piratate din Statele Unite. De asemenea, site-ul cerea o sumă de bani utilizatorilor pentru a oferi acces la filmele disponibile şi încărcate în mod ilegal.

Nu este prima oară când a avut loc o asemenea acţiune. În 2012, Pro TV a sesizat CNA privind 42 de site-uri car eofereau servicii media la cerere, fără a avea drepturi pe acestea. Printre acestea se afla şi serialepenet.ro. Până acum, se considera că site-urile acestea nu pot fi închise, deoarece au servere în afara ţării, iar filmele sunt urcate pe Vkontakte şi alte reţele video.


 

image
Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri