Un gadget care încarcă wireless un iPhone ca tu să uiţi de grija cablurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cazul în care vrei să uiţi de cablu, poţi încerca încărcarea wireless. FOTO Adevărul
În cazul în care vrei să uiţi de cablu, poţi încerca încărcarea wireless. FOTO Adevărul

iPhone nu se încarcă, nativ, wireless, dar poate fi "învăţat" să facă asta. Cel mai nou şi intersant gadget de tipul acesta a debutat pe Kickstarter.

Cei de la Apple aleg într-un mod foarte arbitrar dacă integrează tehnologii inovative sau nu în noile lor dispozitive, iar încărcarea wireless este cel mai bun exemplu al acestei realităţi. Deşi foarte multe smartphone-uri cu Android vă permit să le încărcaţi fără conectarea unui fir, acelaşi lucru nu este valabil şi când vorbim de iDevice-uri.

Din fericire, un nou proiect de pe Kickstarter încearcă să rezolve problema şi să vă facă viaţa de posesor de iPhone mai uşoară prin intermediul Latitude. În practică, aceasta este o carcasă aparent obişnuită de iPhone. Vă oferă acces rapid la porturile şi butoanele aparatului şi, cu toate că, implicit, vă acoperă portul Lightning, este foarte uşor să îl eliberaţi.

Creatorii Latitude au ales să-l definească ca un încărcător universal wireless prin prisma compatibilităţii cu două standarde de încărcare, atât Qi, cât şi PMA. Cel de-al doilea mai este cunoscut şi sub numele de AirFuel Alliance.

Vezi toate detaliile despre acest gadget care îţi încarcă telefonul Apple wireless

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite