Un dispozitiv Amazon Alexa s-a trezit de unul singur în miez de noapte şi a dat o petrecere care s-a lăsat cu intervenţia poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
amazon alexa

Poliţia a spart uşa unui locuitor din Hamburg, după ce dispozitivul Amazon Alexa pe are îl avea în casă nu a mai avut chef de somn şi a vrut să petreacă aşa cum se cuvine.

Oliver Haberstroh era cu prietenii în oraş, savurând o bere, atunci când dispozitivul inteligent fabricat de compania condusă de Jeff Bezos s-a trezit de unul singur din modul ”sleep” şi a dat muzica la volumul maxim, ”anunţând” astfel toţi vecinii. Printre funcţiile de care e capabilă Alexa se mai numără şi controlul termostatului şi a luminilor din casă.

Pentru ca Alexa nu dădea semne de oprire, poliţia a spart uşa casei lui Oliver şi a scos dispozitivul din priză, oprind astfel muzica. Gemanul a fost nevoit să plătească o amendă destul de ”frumuşică”, şi a decis să renunţe la boxa inteligentă în urma acestui incident. ”Fără ca eu să fiu prezent, Alexa s-a trezit din somn şi a dat o petrecere”, a scris Oliver pe Facebook.

Ca să încheie într-o notă amuzantă, acesta a mai spus că a încercat s-o întrebe pe Alexa dacă îi poate plăti amenda. Asistentul personal a răspuns, ironic, ”Nu am putut găsi nici un răspuns la această întrebare”, scrie Daily Mail.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite