Ultima strategie Microsoft: Te învaţă cum să renunţi la Apple pentru produsele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Surface Pro 3 e şi laptop, e şi tabletă. FOTO The Verge
Surface Pro 3 e şi laptop, e şi tabletă. FOTO The Verge

Microsoft are o tabletă foarte bună anul acesta şi crede că de la Mac OS la Windows e doar un pas pentru utilizatori, aşa că îi ajută să facă pasul.

Printr-o nouă pagină web dedicată, Microsoft vrea să vă ajute să faceţi mult mai uşor trecerea de la un MacBook la un Surface.

La momentul lansării sale, foarte mulţi au clasificat “, o alternativă mai mult decât decentă pentru cel mai subţire şi atrăgător notebook ale celor de la Apple. Până şi oficialii gigantului din Redmond au insistat enorm pe această comparaţie. Deşi vânzările de tablete Surface nu au fost şi nu vor fi niciodată foarte mari, acest aspect nu împiedică sub nici o formă eforturile Microsoft de a vă atrage în „curtea sa“.

Cea mai recentă campanie de marketing a companiei poartă numele de Making the switch şi este explicată printr-un website. Printre altele, funcţionează ca un tutorial pentru a facilita schimbarea sistemului de operare de la OS X la Windows.

<a href="http://playtech.ro/2014/microsoft-te-invata-cum-sa-treci-de-la-macbook-la-surface-pro-3/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre mişcarea Microsoft</a>

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite