Trotinetele Lime pot fi închiriate de astăzi şi prin aplicaţia Uber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două companii au încheiat un parteneriat prin care utilizatorii Uber vor avea şi opţiunea de a închiria trotinetele electrice Lime din aplicaţie.

Utilizatorii Uber vor putea vedea trotinetele electrice Lime care se află în apropierea lor pe ecranul principal al aplicaţiei, după apăsarea butonului „Închiriază”, având astfel posibilitatea de a alege într-un mod cât mai simplu o nouă modalitate de deplasare. 

Trotinetele electrice Lime vor fi disponibile pentru utilizatorii Uber la preţul de 3 Lei pentru deblocare şi 0.6 Lei pe minut în timpul cursei. Toate trotinetele pot atinge o viteză maximă de 20 km/oră. Înainte de fiecare cursă, utilizatorii sunt sfătuiţi să poarte o cască de protecţie şi primesc recomandări pentru siguranţa lor în trafic. 

Odată cu implementarea treptată a măsurilor de relaxare în Bucureşti, micro mobilitatea va avea un rol important în completarea şi extinderea reţelelor de transport în comun. În plus, aceasta le oferă oamenilor o alternativă excelentă pentru a se deplasa în siguranţă, oferind posibilitatea de distanţare socială chiar şi în drumul către locul de muncă, la un preţ convenabil. 

Parteneriat Lime x Uber
Parteneriat Lime x Uber

Cum funcţionează:

  • Deschide aplicaţia Uber şi apasă butonul „Închiriază” pentru a găsi o trotinetă în apropiere de tine
  • Selectează trotineta pe care ai ales-o şi urmăreşte itinerariul
  • Deblochează trotineta prin scanarea codului QR de pe mânerul acesteia 
  • Începe cursa! Circulă pe stradă şi nu pe trotuarul dedicat pietonilor 
  • Pentru a finaliza cursa, deschide aplicaţia Uber, asigură-te că parchezi într-o zonă autorizată şi apasă „Finalizare cursă”
  • [Notă: În unele pieţe (unde acest lucru este solicitat prin legislaţia locală), le cerem utilizatorilor să introducă în aplicaţie şi cartea de identitate înainte de închirierea unei trotinete electrice.]
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite