TP-Link lansează în România Deco XE75, primul său sistem Mesh cu Wi-Fi 6E

0
0
Router mesh TP-Link Deco XE75.
Router mesh TP-Link Deco XE75.

TP-Link, producător de echipamente de reţea pentru utilizatorii individuali şi mediul de afaceri, lansează pe piaţa din România primul său sistem Mesh Tri-Band compatibil cu tehnologia Wi-Fi 6E, modelul Deco XE75.

Un avantaj major este acela că banda de 6 GHz este dedicată exclusiv gadgeturilor compatibile Wi-Fi 6E, iar acest lucru înseamnă că utilizatorii nu se vor confrunta cu probleme de interferenţe sau congestie generate de dispozitivele mai vechi.

Testele realizate cu Deco XE75 arată că utilizarea benzii de 6 GHz este cu 20% - 40% mai fluidă decât navigarea în banda de 2,4 GHz sau în cea de 5 GHz, lucru care se traduce într-o reţea cu mai puţine interferenţe, într-un ”debit” cu 300% mai mare şi o latenţă redusă cu până la 90%, comparativ cu banda de 5 GHz.

În total, Deco XE75 oferă o viteză de până la 5400 Mbps pentru o acoperire de până la 670 metri pătraţi (pentru varianta 3 pack) şi utilizează capacităţile benzii de 6 GHz pentru a permite rularea aplicaţiilor ce necesită o lăţime de bandă mare şi un flux de date mai rapid.

Router mesh TP-Link Deco XE75

Utilizatorii au bandă pentru streaming 8K şi experienţe VR/AR fără efectul de buffering. Deco XE75 elimină zonele cu semnal slab şi oferă o conexiune Wi-Fi mai stabilă şi mai puternică în întreaga casă, datorită tehnologiilor BSS Coloring şi Beamforming. BSS Coloring reduce întârzierile şi interferenţele, permiţând în acelaşi timp mai multe transmisii de date simultan, iar Beamforming identifică dispozitivele şi concentrează puterea semnalului wireless către acestea.

Sistemul Deco Mesh formează o reţea unificată cu un singur nume, iar Roamingul AI încorporat ţine dispozitivele conectate, datorită algoritmilor săi şi procesului de self-learning.

Prin criptarea WPA3 îmbunătăţită şi soluţia TP-Link HomeShield, Deco XE75 menţine reţeaua de acasă în siguranţă. TP-Link HomeShield gestionează timpul petrecut online şi blochează conţinutul necorespunzător. În acelaşi timp, părinţii se pot folosi de opţiunile de Control Parental pentru a monitoriza timpul petrecut online de cei mici şi conţinutul accesat. Mai mult, funcţiile de calitatea serviciului (QoS) şi Network Protection menţin reţeaua în siguranţă.

Router mesh TP-Link Deco XE75

Modelul Deco XE75 compatibil Wi-Fi 6E poate fi achiziţionat online, de pe site-urile magazinelor partenere, la un preţ recomandat de 3276.99 lei.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite