Tenda PH5 (AV 1000), set mixt de extindere a internetului : priză şi wireless [TECH REVIEW]

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenda PH5 (AV 1000) e un set mixt de extindere a internetului, pentru case şi apartamente, format din două adaptoare, P3 doar pentru priză şi P6 pentru priză şi wireless.

Aşa cum îi spune şi titulatura AV1000, viteza maximă obţinută prin reţeaua electrică (priză) e de 1000Mbps, iar viteza maximă pe wireless, în bandă de 2.4 GHz, e de 300 Mbps.

Tenda PH5 funcţionează extrem de simplu, bagi cablul de reţea din router în extenderul pentru reţeaua electrică P3 şi dispozitivul în priză. Apoi bagi dispozitivul PA6 în priză, în altă cameră, aştepţi 15-30 de secunde şi cauţi între reţelele wireless Tenda_61CDD8. Userul şi parola sunt scrise pe dispozitiv. 

Extenderul powerline P3 (stânga) are port de reţea, buton de resetare şi trei leduri: pornit, acasă şi reţea.

image

Extenderul powerline şi wireless PA6 (dreapta) are două porturi de reţea (LAN), buton de resetare şi leduri de reţea wireless şi acasă.

Am testat reţeaua wireless pe un smartphone şi pe laptop. Rezultatele pe smartphone (multi şi single) sunt:

image

   Rezulatele pe laptop, pe internet wireless (multi şi single) sunt:

image

      Rezulatele pe laptop, pe internet pe fir (multi şi single) sunt:

image

Tenda PH5  e un set destinat locuinţelor, case sau apartamente, cu pereţi care blochează conexiunile wireless, iar soluţia de a avea internet peste tot e să-l transmiţi prin priză. Pe piaţa din România, Tenda PH5 se vinde cu aproximativ 250 de lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite