Tenda CP7, cameră de securitate pan/tilt cu senzor de 4 MP [TECH REVIEW]

0
Publicat:

Tenda CP7 este o cameră de securitate de interior pan/tilt cu senzor de 4 MP, care poate fi utilizată pentru supravegherea locuinței, magazinului, biroului etc.

Cameră  de supraveghere Tenda CP7. FOTO Adrian Pogîngeanu
Cameră de supraveghere Tenda CP7. FOTO Adrian Pogîngeanu

Care e treaba cu pan/tilt? Păi camera se rotește în juriul propriei axe, în sus și în jos pentru a ”vedea” mai bine. Mai exact unghiul de baleiere pe orizontală este de 355° iar pe verticală este de 155° (90° în sus și 65° în jos). Modul în care se rotește camera poate fi setat din aplicația TDSEE. Spre exemplu poți seta să vizeze preponderent o anumită zonă de interes (Patrol Settings).

Camera are o distanță focală de 4mm cu f2.2 și o rezoluție maximă a filmării de 2560 x 1440. 

Procesul de înrolare al camerei Tenda în aplicația TDSEE.

image

Vezi în clipul următor unboxing-ul camerei. În partea a doua a clipului am surprins și procesul de calibrare, care demonstrează modul în care se rotește camera.

Cutia conține camera, cablu de alimentare (9V, 1A), manual de pornire rapidă și un sistem de fixare a camerei, dacă este necesar.

O privire prin setările camerei, modul în care poate fi manevrată din aplicație și alocarea într-un anumit spațiu, dormitor, hol etc.

image

Camera de securitate Tenda poate salva imaginile local, pe un card miniSD (capacitate de maximum 128GB, Class10 sau superior) sau în cloud pe baza unui abonament. Cel mai ieftin abonament este de 4.99 dolari lunar și înregistrările sunt salvate în cloud timp de o săptămână.

Camera are în spate mufa de alimentare, un port Ethernet 10/100M cu autonegociere și un difuzor. Butonul de Reset de găsește lângă slotul pentru cardul miniSD. 

image

Camera fotografiată din spate, vedere la cardul miniSD și la butonul Reset, de deasupra și de dedesubt, unghi din care se văd cele 4 poiciorușe de cauciuc.

Camera poate transmite 3 mesaje personalizate pe care le poți folosi în funcție de situație: pentru a descuraja intrușii sau pentru a întâmpina clienții. Pentru transmisia datelor camera Tenda CP7 folosește criptare AES-128.

Dimensiunile camerei sunt 103 mm x 88 mm x 88 mm și după formă și combinația de alb&negru am asemănat-o cu un pinguin. Un pinguin de pază.

La momentul publicării acestui review, camera Tenda CP7 se găsește în magazinele locale la un preț de circa 150 de lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite