Articol publicitar

Televizoare 4K: Oferte avantajoase de Black Friday. Vezi selecția făcută de KIVI

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul reducerilor de Black Friday este momentul ideal pentru a cumpăra produsul dorit la un preț avantajos. În prezent, formatul 4K și Ultra HD reprezintă standardul pentru ecranele cu diagonala mai mare de 43 de inch. Vă prezentăm o selecție de modele accesibile de la KIVI, care vă permit să vă bucurați pe deplin de conținutul video fără a afecta bugetul familial.

KIVI este o companie internațională fondată în 2016, specializată în dezvoltarea și producția de televizoare inteligente. În prezent, produsele acestui brand sunt comercializate în peste 20 de țări. KIVI pune la dispoziție televizoare smart cu diagonala ecranului cuprinsă între 24'' și 65'', cu rezoluții variate (HD, Full HD, Ultra HD) și designul fără margini.

Tehnologiile utilizate de producător asigură o calitate înaltă a imaginii, chiar și atunci când conținutul transmis nu este în format 4K:

● Super Contrast Control permite ajustarea contrastului pe zone individuale ale imaginii în timpul scenelor întunecate;

● UltraClear sporește claritatea imaginii în conținut sub 4K;

● Televizoarele KIVI suportă HDR nu doar pentru fișierele de pe media externe, ci și atunci când vizionați conținut video de streaming sau jucați jocuri;

kivismart.com
kivismart.com

KIVI 43U740NB

Începem selecția cu  KIVI 43U740NB TV - unul dintre bestseller-urile noastre, cu o diagonală de 43 de inch. Modelul utilizează o matrice Super MVA cu iluminare Direct LED, garantând o luminozitate sporită și culori profunde. Televizorul funcționează pe sistemul de operare Android TV 9, permițând accesul la o varietate mare de aplicații din biblioteca Google. Smart TV-ul suportă controlul vocal Google Assistant - spuneți pur și simplu „Ok Google” sau apăsați butonul special de pe telecomandă.

Sistemul funcționează stabil și eficient datorită unui chipset modern și puternic, care are o eficiență cu 30% mai mare decât media de pe piața Smart TV. Memoria internă are o capacitate de 8 GB, iar difuzoarele încorporate, cu o putere de 2 x 10 W, sunt calibrate manual și îmbunătățite cu ajutorul sistemului de procesare a sunetului în timp real Dolby audio processing (DAP) cu presetări predefinite.

kivismart.com
kivismart.com

KIVI 55U740NB

Conținutul în calitate 4K necesită un ecran cu adevărat mare, iar KIVI îl pune la dispoziție. Modelul 55U740NB are o diagonală de 55 de inch (1231 x 82 x 720 mm). Acesta utilizează o matrice VA, oferind unghiuri mari de vizualizare, iar iluminarea Direct LED oferă o reproducere a culorilor îmbunătățită și o iluminare uniformă. Sunetul puternic este reprodus cu ajutorul a două difuzoare de 10 W fiecare. Totodată, chipsetul puternic și sistemul de operare oficial Android TV 9 sporește rapiditatea și stabilitatea televizorului inteligent. Acesta are o memorie internă de 8 GB și interfețe wireless, precum Bluetooth, Chromecast, Wi-Fi 5G și DLNA. De asemenea, sunt disponibile toate conexiunile esențiale, inclusiv Ethernet (LAN), 3 USB, 4 HDMI, mufă audio, ieșire optică audio, mini RCA.

kivismart.com
kivismart.com

KIVI 50U740NB

KIVI propune televizoare cu un design fără margini, rar întâlnit în segmentul de prețuri reduse. Acest lucru permite cumpărătorului să nu facă compromisuri între design, preț și specificațiile tehnice ale dispozitivului. Modelul 50U740NB se integrează perfect în interioarele moderne și minimaliste datorită aspectului său laconic. În acest mod, nu veți fi distrași de nimic și vă veți putea bucura de experiența oferită de ecranul Ultra HD cu o diagonală de 50 de inch.

Caracteristicile modelului includ sistemul de operare oficial Android TV 9, iluminarea Direct LED, matricea Super MVA, 8 GB de memorie internă, modulele Wi-Fi 5G și Bluetooth 5.1, Ethernet (LAN), 3 USB, 4 HDMI, mufă audio, ieșire optică audio, mini RCA, două difuzoare audio de 10 W fiecare, posibilitatea controlului vocal și suportul Chromecast. Ecranul redă o imagine luminoasă, contrastantă și clară, cu o reproducere excelentă a culorilor.

În sezonul Black Friday, partenerii KIVI oferă televizoare inteligente la prețuri speciale. O oportunitate excelentă de a transforma în realitate visul de a avea un Smart TV și de a obține beneficii suplimentare. Pentru a afla mai multe despre ofertele promoționale, accesați site-urile partenerilor KIVI: Carrefour, Emag, Flanco.

KIVI este o companie internațională înființată în anul 2016, cu sediul în Budapesta. Principalul său domeniu de activitate constă în dezvoltarea și producerea de televizoare inteligente, cu distribuție în Europa și Asia. Departamentul Research & Development este localizat în Europa și Asia. Până în prezent, au fost vândute peste 1,5 milioane de dispozitive. KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

https://kivismart.com/

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite