Telefonul care ne-a cucerit cu bateria sa imensă va fi disponibil în toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Moto X şi Nexus 6, Motorola a reuşit să livreze şi ceea ce ne doream: un smartphone cu o autonomie impresionantă. Se numeşte Moto Maxx pentru piaţa internaţională.

Moto Maxx este numele sub care va fi comercializat pe plan internaţional Motorola Droid Turbo, telefonul urmând a fi anunţat oficial mâine. Telefonul va fi lansat pe 5 noiembrie în cadrul unui eveniment ce va fi organizat în Brazilia. Tot de acolo sosesc şi aceste poze foarte interesante cu viitorul telefon de la Motorola. Postate pe o reţea socială, ele ne prezintă Moto Maxx în câteva cadre foarte interesante.

În poze se pot observa foarte clar similarităţile dintre Motorola Droid Turbo şi Moto Maxx. Atât din punct de vedere al design-ului, cât şi al specificaţiilor, aceste două telefoane vor fi identice. Astfel că Moto Maxx va beneficia de acelaşi ecran de 5,2 inci cu o rezoluţie QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli care ascunde sub el un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2,7GHz, 3GB RAM şi 32GB (sau 64, în funcţie de variantă), pentru stocarea datelor dumneavoastră. Moto Maxx va avea aceeaşi baterie de 3.900 mAh cu care a Droid Turbo a impresionat la lansare.

<a href="http://playtech.ro/2014/moto-maxx-va-fi-varianta-internationala-droid-turbo/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre acest telefon Motorola de la Playtech</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite