Tabletele Xiaomi Pad 6 și Redmi Pad SE sunt disponibile în România, alături de accesorii inteligente

0
Publicat:

Tabletele Xiaomi din seria Pad 6 împreună cu accesorii inteligente, precum Smart Pen, Keyboard sau Smart Cover și tabletele Redmi Pad SE sunt disponibile în România pe website-ul local mi-home, la eMAG și Flanco.

image

Xiaomi Pad 6

Xiaomi Pad 6 este concepută pentru muncă, dar și pentru divertisment. Tableta dispune de un ecran WQHD+ de 11 inchi (2880 x 1800) la 309 ppi, care oferă imagini bine definite și clare. În același timp, platforma sa mobilă Snapdragon 870 asigură performanță pe tot parcursul zilei de lucru. Eficiența energetică și o baterie mare, de 8840 mAh, permit profesioniștilor să comute rapid între aplicațiile deschise, pentru a răspunde diverselor cerințe de la locul de muncă.

Xiaomi Pad 6 acceptă Dolby Vision. Tableta prezintă o paletă coloristică DCI-P3 de 99% pentru 1,07 miliarde de culori (conform standardului CIE 2015), iar rata de reîmprospătare a afișajului este de până la 144 Hz. Low Blue Light, certificat TÜV Rheinland, asigură ore de vizionare cu o oboseală redusă a ochilor.

Redmi Pad SE

Funcționând ca o tabletă ultra-portabilă, Redmi Pad SE dispune de un ecran FHD+ de 11 inchi, cu un aspect 16:10. Raportul de contrast de 1500:1 permite detalii și texturi îmbogățite, atât în cele mai întunecate medii, cât și în cele mai luminoase. Cu o luminozitate de 400 de niți, conținutul de pe ecranul lui Redmi Pad SE se vede și în lumina zilei.

image

Redmi Pad SE este capabil să reproducă 16,7 milioane de culori, acoperind o gamă largă de nuanțe. Cu o rată de reîmprospătare de până la 90 Hz, Redmi Pad SE asigură o vizionare fluidă, în special pentru jocurile POV. Utilizatorii pot comuta manual între 60 Hz sau 90 Hz.

Accesorii inteligente

Xiaomi Smart Pen, aflat la a doua generație, simplifică luatul notițelor, capturile de ecran sau funcția de desen. Butoanele utile de pe Xiaomi Smart Pen permit o captură de ecran rapidă sau comutarea între funcțiile de scriere, pictură și culoare ori de câte ori este necesar, în aplicația Notes. Dispozitivul are o latență de doar 12 ms și o durată a bateriei de până la 150 de ore.

Xiaomi Pad 6, alături de Keyboard, crește semnificativ funcționalitatea tabletei, iar interfața este personalizabilă, astfel încât utilizatorii să poată crea propriile comenzi rapide. Tastatura cu 64 de taste se conectează magnetic la tabletă și include scurtături și combinații intuitive de butoane pentru capturi de ecran, comutarea între aplicații și multe altele.

Xiaomi Smart Cover permite acces la toate porturile si butoanele tabletei, cu decupaje pentru difuzoare, camera si alte porturi. În plus, aceasta activează și funcția sleep/wake a tabletei pe care o protejează.

Prețurile și oferta de lansare

Xiaomi Pad 6, în varianta de stocare 6GB+128GB, are un preț recomandat de vânzare de 1.999 lei, în timp ce varianta 8GB+256GB are un preț recomandat de vânzare de 2.199 lei. Utilizatorii care vor comanda Xiaomi Pad 6 în perioada 30 august – 10 septembrie vor primi cadou Xiaomi Keyboard, în limita stocului disponibil la partenerii autorizati din România.

Redmi Pad SE, în varianta de stocare 4GB+128GB, are un preț recomandat de vânzare de 999 lei, iar în perioada 30 august – 10 septembrie vine la pachet cu Xiaomi Smart Cover, în limita stocului disponibil la partenerii autorizati din România.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite