Surpriză pregătită de Huawei: Când se lansează telefonul cu ecran pliabil

0
0
FOTO via EPA-EFE
FOTO via EPA-EFE

2019 a început deja în forţă, iar ideile de design din acest an, care par să ţină capetele de afiş, sunt smartphone-urile cu decupaj şi display complet, împreună cu cele care se laudă cu ecran pliabil şi cu trecerea din modul telefon în modul tabletă.

Până ca Samsung să ofere noi detalii despre mult zvonitul telefon Galaxy cu ecran pliabil, Huawei face un pas înainte şi anunţă oficial că are de gând să lanseze propria versiune de smartphone „foldable” în cadrul conferinţei Mobile World Congress, care va avea loc la Barcelona la sfârşitul lunii februarie. 

Chiar dacă nu se ştiu mai multe detalii în acest moment, se pare că noul telefon va dispune şi de cea mai nouă tehnologie de reţea, notează Ubergizmo.

Smartphone-ul pliabil de la Huawei va fi disponibil la rafturile magazinelor în luna martie, cel mai probabil, şi va fi compatibil cu tehnologia 5G, care va debuta şi ea în anul 2019, după ultimele zvonuri din piaţă. Chiar dacă mai este mult până la o funcţionalitate completă, infrastructura începe să se dezvolte şi să înlocuiască vechiul 4G.

Zvonurile privind lansarea telefonului pliabil 5G au fost confirmate chiar de către Richard Yu, CEO-ul diviziei „consumer” din cadrul Huawei, cel care are în subordine, printre altele, şi divizia de smartphone-uri. Chiar dacă nu există încă poze „scăpate” pe internet cu design-ul noului Huawei pliabil, este de aşteptat ca acesta să împărtăşească elemente similare cu celelalte prototipuri despre care s-a tot scris în presă.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite