Statisticile WhatsApp de Revelion ne arată că e cea mai populară aplicaţie de chat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
WhatsApp e din 2014 în portofoliul Facebook.
WhatsApp e din 2014 în portofoliul Facebook.

Cei de la Facebook deţin cele mai importante platforme de chat, iar WhatsApp a devenit înlocuitorul de SMS preferat de sute de milioane de oameni.

Aproximativ 63 de miliarde de mesaje au fost expediate prin WhatsApp în toată lumea pe perioada Revelionului. Deşi nu avem o perioadă exactă, cel mai probabil au fost luate în calcul cele 24 de ore între ora 12 din 31 decembrie şi ora 12 din 1 ianuarie.

Cele mai multe mesaje WhatsApp în acea unitate de timp, au fost în număr de 14 miliarde şi s-au expediat pe teritoriul Indiei. Circa 8 miliarde dintre cele 63 au inclus fotografii, iar 2,5 miliarde au inclus clipuri video. Ca urmare, este mai evident ca niciodată că toate funcţiile noi introduse în WhatsApp în ultimii ani sunt folosite în mare parte de către utilizatori şi nu sunt doar nişte artificii inutile.

În luna aprilie a anului trecut, pe Faceboook Messenger şi WhatsApp se trimiteau zilnic 60 de miliarde de mesaje. În contextul în care nu ai nevoie decât de o conexiune decentă la internet pentru a le folosi, acestea nu vor face decât să devină din ce în ce mai populare.

Află mai multe despre utilizarea WhatsApp de Revelion

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite