Startup-ul românesc Yummdiet primeşte o investiţie de 200.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Yummdiet
Captură Yummdiet

Yummdiet.com, platforma de diete şi well-being fondată de Cori Grămescu, atrage o rundă de investiţii de 200.000 de dolari condusă de Simple Capital, vehiculul de investiţii fondat de Andrei Pitiş, împreună cu compania de tehnologie Softbinator Technologies.

Cu ajutorul investiţiei de 200.000 de dolari, yummdiet.com îşi propune să atragă o cotă de piaţă semnificativă în ţările în care are deja clienţi (România, Marea Britanie, Germania, Franţa) şi să se extindă pe noi pieţe internaţionale.

Având în vedere actuala structură a acţionariatului, investiţiile aduse, precum şi capacitatea echipei de a-şi adapta strategia la contextul social actual, yummdiet.com îşi propune ca până la finalul anului 2021 să atingă aproximativ 35.000 de clienţi, ajungând astfel la un venit generat de peste un milion de euro pe an.

Yummdiet.com utilizează o tehnologie proprietară pentru a genera automat diete personalizate şi, combinat cu celelalte instrumente disponibile pentru utilizatori, devine cea mai complexă platformă de slăbire de pe piaţă.

Site-ul generează un meniu personalizat de slăbire sau menţinere în funcţie de preferinţele alimentare ale clienţilor şi de datele lor de lifestyle, are o secţiune în timp real de coaching şi suport pentru slăbire, le oferă clienţilor acces la calculatorul de înlocuiri alimentare pentru un plus de flexibilitate şi diversitate în meniu, antrenamente video pentru acasă şi reţete cu ingrediente sănătoase, care se încadrează în recomandările nutriţionale pentru slăbire.

Întregul sistem yummdiet.com, de la interfaţa destinată consumatorilor, până la soluţia de administrare destinată utilizatorilor a fost dezvoltat de Softbinator Technologies. În mai puţin de jumătate de an specialiştii de la Softbinator Technologies au dezvoltat prima versiune a funcţionalităţii de generare de meniuri personalizate şi apoi, pe baza feedback-ului venit din partea clienţilor au luat naştere calculatorul de înlocuiri de alimente, lista de cumpărături şi secţiunea de chat prin care clienţii să interacţioneze în timp real cu coachii de schimbare, iar în ultima lună, interfaţa de utilizare a clienţilor a beneficiat de un upgrade semnificativ.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite