Sonos S2, noua aplicaţia a producătorului american, disponibilă alături de noile produse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sonos Arc

Cei mai mulţi dintre utilizatori au putut trece la noua aplicaţie chiar de luni. Cei care nu au apucat încă, trebuie doar să descarce aplicaţia şi să o şteargă pe cea veche, iar sistemul lor se va actualiza imediat la S2.

În afară de suportul oferit pentru cele trei noi produse care se lansează astăzi, utilizatorii vor primi suport pentru tehnologii audio de înaltă rezoluţie, începând cu experienţa Dolby Atmos disponibilă pe Sonos Arc, vor beneficia de securitate îmbunătăţită şi de un design şi mai intuitiv.

Actualizările interfeţei de utilizare fac şi mai simplă căutarea de conţinut, ajustarea volumului sunetului şi personalizarea experienţei, datorită noilor funcţionalităţi disponibile, începând de la grupurile salvate deja ca „rooms”.

Dacă nu doresc să adauge în sistem noile produse lansate compatibile S2, utilizatorii care au deja sisteme alcătuite din produse anterioare care nu sunt compatibile cu noua aplicaţie, pot rămâne în continuare pe S1. Indicativul vizual al aplicaţiei va fi transformat în „Sonos S1” (foto mai jos), iar experienţa lor poate continua la fel ca înainte.

Aplicatii Sonos

Utilizatorii care doresc să continue utilizarea produselor pe care le deţin deja, dar şi să adauge Arc, Five sau Sub (Gen:3) au opţiunea de a-şi împărţi sistemul în două reţele – S1 şi S2 – care vor funcţiona independent în ansamblul locuinţei. Totuşi, aceasta este o variantă de compromis din punctul de vedere al experienţei, iar pentru a afla mai multe detalii utilizatorii pot accesa secţiunea de suport a site-ului Sonos.

Programul Trade Up rămâne disponibil pentru utilizatorii care doresc să actualizeze produsele compatibile cu aplicaţia S2, indiferent de momentul în care îşi doresc să facă acest lucru.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite