Sexul în vremea digitalizării sau cum Kama Sutra a devenit Kama Xcitra şi prezintă poziţiile drept holograme 3D

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kama Xcitra prezintă poziţiile într-un format nou.
Kama Xcitra prezintă poziţiile într-un format nou.

Cum ar arăta copilul conceput de Kama Sutra şi o aplicaţie mobilă? Cel mai probabil ar fi Kama Xcitra, prima carte cu poziţii sexuale însoţită de aplicaţie pentru dispozitivul mobil, astfel încât să afişeze sub forma unor holograme 3D toate poziţiile de încercat de către doritori.

Kama Sutra are aproximativ 2.000 de ani şi era timpul să facă pasul în secolul 21. Dar nu sub forma unei simple aplicaţii prin care poţi citi sau vizualiza ce este în carte, ci folosind realitatea augmentată. Altfel spus, cumperi cartea Kama Xcitra de pe Amazon şi primeşti o aplicaţie pentru dispozitivul mobil, tabletă sau smartphone, prin care poţi explora la alt nivel poziţiile sexuale (doar 69 disponibile deocamdată), scrie TrustedReviews.

Ghidul suprem al sexului, şi totodată cel mai vechi, s-ar putea dovedi longeviv şi pentru următoarele decenii odată cu noul mod de vizualizare a informaţiilor. Spre exemplu, cuplurile dornice de încercat poziţiile de Kama Sutra pot roti imaginile la 360 de grade pentru a aprecia mai bine gradul de dificultate sau mobilitatea necesară pentru a le pune în practică. Toate astea pentru a fi, după cum afirmă producătorul, „mai aproape de acţiune ca niciodată“.

Nu-ţi convine să vezi o parteneră blondă în poziţia prezentată de Kama Xcitra? Nu-i nimic, culoarea părului poate fi schimbată. Preferi o mulatră? Se rezolvă şi acest aspect, câteva atingeri şi culoarea pielii se schimbă. Există, desigur, şi un fundal sonor potrivit pentru a intra în atmosferă sau pentru a stimula atenţia partenerei sau partenerului.

image

„Kama Xcitra foloseşte ultimele tendinţe în tehnologie pentru a ajuta cuplurile să exploreze poziţii sexuale interesante şi vor avea parte şi de distracţie pe parcurs“, a declarat Hazel Cushion, director administrativ la Xcite Books (compania care publică această carte), citat de Huffington Post.

Kama Sutra este considerată prima lucrare dedicată sexualităţii omului şi a fost tradusă pentru prima dată în engleză de către exploratorul Richard Burton în 1883. Preţul Kama Xcitra este de 12 dolari în magazinul Amazon.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite