„See You Again” al lui Wiz Khalifa a depăşit „Gangnam Style” şi este cel mai vizionat clip de pe YouTube

0
0

Videoclipul melodiei „Gangnam Style” de la Psy, care pe 14 iulie 2012 devenea cel mai vizionat clip de pe YouTube, a fost în sfârşit detronat. Acesta din urmă depăşise „Baby” al lui Justin Bieber, şi înainte să fie primul clip care reuşeşte să ajungă la 1 miliard de vizualizări.

Acum, există 68 de filmuleţe cu peste 1 miliard de vizualizări, însă niciunul nu reuşise să depăşească „Gangnam Style”. La un moment dat, internauţii se aşteptau ca „Hello” al lui Adele să preia conducerea, dar în cele din urmă n-a putut să ţină pasul. Hitul cântăreţei britanice a reuşit să stabilească un record, adunând în doar 87 de zile peste un miliard de vizualizări.

Deşi a avut un start mai greu, „See You Again” al lui Wiz Khalifa a reuşi marţi dimineaţă să ajungă pe primul loc în topul vizualizărilor. Dacă „Gangnam Style” are acum 2.894.205.874 de vizualizări, clipul lui Wiz Khalifa a ajuns la 2.894.628.322, cu 422.448 mai multe.

Chiar dacă melodia lui Psy a reuşit să rămână în top aproape cinci ani, trendurile din prezent spun că „See You Again” nu se va bucura de un succes asemănător. Asta deoarece hitul spaniol – „Despacito”, care a adunat 2.5 miliarde de vizualizări în mai puţin de şase luni, ar putea veni din urmă şi să depăşească piesa lui Wiz Khalifa.

Cu această ocazie, fanii celor două videoclipuri se întrec în comentarii, încercând să răstoarne balanţa ori să mărească diferenţa. 

image
Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri