Se lansează UrbanAir, o platformă de transport urban unde poţi găsi toate soluţiile de mobilitate alternativă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UrbanAir

Pentru a nu mai parcurge câteva aplicaţii diferite în căutarea unei trotinete electrice sau a unei biciclete, UrbanAir prezintă utilizatorului care sunt posibilităţile sale de transport prin oraş, înglobând în total deja peste 100 de furnizori.

Neobility, platformă cu capital românesc creată pentru a sprijini şi dezvolta mobilitatea urbană, lansează UrbanAir, serviciu ce integrează toate soluţiile de shared mobility. Platforma este prezentă atât pe piaţa din România, cât şi la nivel global, iar în prezent peste 100 de furnizori de mobilitate alternativă se află deja pe platformă.

UrbanAir oferă utilizatorilor cele mai bune variante de mişcare alternativă, adecvate în funcţie de locul în care se află şi destinaţie: bicicletă, trotinetă, maşină etc.

În România aplicaţia este disponibilă în oraşele unde este prezentă mai mult de o soluţie de shared mobility. În Capitală, pe platformă sunt disponibili 12 furnizori diferiţi de trotinete electrice, biciclete sau maşini, toate opţiunile în regim de sharing. În total, în prezent, aplicaţia este funcţională în 60 de oraşe din întreaga lume.

UrbanAir
UrbanAir

Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru iOS în App Store şi Android în Play Store, iar utilizatorii îşi pot face cont pe baza numărului de telefon. Aceştia pot vedea în timp real pe hartă toate vehiculele puse la dispoziţie prin shared mobility din oraşul în care se află.

La nivel global există peste 300 de servicii diferite de mobilitate în regim sharing în aproape 800 de oraşe. Totodată, modalităţile de transport alternativ vor continua sa ia amploare, mai ales în contextul crizei medicale generate de COVID-19 şi a normelor impuse pentru distanţarea socială. Posibilitatea de a accesa cu uşurinţă soluţiile de shared mobility dintr-un oraş reduce, pe de o parte, necesitatea de maşini proprii şi are, pe de altă parte, un impact pozitiv asupra traficului şi a poluării din oraşe.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite