Samsung va aduce, târziu, camere foto comparabile cu Apple, Nokia şi HTC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul tip de cameră la care lucrează Samsung va debuta în 2014 FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Noul tip de cameră la care lucrează Samsung va debuta în 2014 FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

După un an în care Nokia a lansat două telefoane cu camere foarte bune şi HTC a pus mai puţini pixeli, dar mai multă lumină în poze, Samsung a înţeles că trebuie să schimbe camera. Următoarea va fi de 13 megapixeli, pentru Galaxy S5, dar mai bună pentru condiţiile cu luminozitate scăzută.

Samsung are de lansat un nou smartphone anul viitor şi vrea ca în ceea ce priveşte camera foto să nu mai rămână în urmă Nokia, Apple sau HTC, astfel că, informează PhoneArena, smartphone-ul de vârf de anul viitor va avea o cameră foto de 13 megapixeli, dar îmbunătăţită pentru condiţiile de luminozitate scăzută.

În Samsung Galaxy S5 şi în Galaxy Note 4 ar putea ajunge o cameră foto de 13 megapixeli şi de opt ori mai luminoasă decât cea din prezent. În plus, sud-coreenii vor să stabilizeze şi fotografiile, un lucru pe care Nokia l-a promis încă de anul trecut în Nokia Lumia 920 şi, mai nou, în Lumia 925 şi Lumia 1020. 

Stabilizarea va fi atât de bună, încât va putea corecta o deplasare angulară de până la 1,5 grade, pe când cele mai multe camere digitale din prezent nu reuşesc să treacă de pragul de 0,7 grade. Producţia ar urma să înceapă la începutul anului în pregătire pentru Galaxy S5. Anul acesta, Galaxy S4 a debutat la scurt timp după CES 2013, de la începutul anului. Note 3 abia acum ajunge pe cele mai multe pieţe. Se poate ca tiparul să se păstreze şi în 2014.

Haide să discutăm! Vizitează-ne pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre Nokia şi Samsung:

Nokia Lumia 925 review 2.0 - În lumea lui rămâne, nemuritor şi fotograf. Un smartphone pentru care poza e totul

VIDEO REVIEW Samsung Galaxy Note 3 - Episodul 2 - Cameră foto fără mari pretenţii de calitate în condiţii grele

IFA 2013: Galaxy Note 3 - Ce noutăţi mai are de oferit Samsung pe lângă un ecran mai mare şi noua versiune de Android

Aceasta ar putea fi camera de pe Galaxy S5.

image
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite