Samsung lansează Xcover 2, un smartphone rezistent care poate fotografia pe sub apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy Xcover 2 rulează pe sistemul de operare Android 4.1 JellyBean
Samsung Galaxy Xcover 2 rulează pe sistemul de operare Android 4.1 JellyBean

Samsung Electronics a lansat Samsung Xcover 2, un smartphone creat pentru a rezista în condiţii ostile de utilizare. Xcover 2 este rezistent la praf, nisip şi apă şi rulează pe sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1, potrivit unui comunicat remis „Adevărul”

Smartphone-ul Xcover rezistă timp de 30 de minute în apă de până 1 metru adâncime iar utilizatorii pot realiza fotografiisubacvatice prin simpla apăsare a tastei foto.

Performanţă

Samsung Galaxy Xcover 2 are un display-ul WVGA de 4 inci (100,8 mm), cameră de 5 megapixeli şi cameră video frontală VGA. Dispozitivul este dotat cu Bluetooth® 4.0 şi este capabil să detecteze dispozitive la distanţe de 50 de metri. Gadgetul dispune de un procesor dual core de 1GHz GALAXY şi memorie RAM de 1GB. Telefonul vine cu 4GB spaţiu de stocare, memorie extensibilă până la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Bateria oferă o autonomie de 570 ore în standby.

Funcţii

Motion UI percepe mişcările utilizatorului, astfel că întoarcerea telefonului activează profilul silenţios; datele pot fi sincronizate, iar back-up-ul poate fi făcut cu S-Cloud; S Voice permite utilizatorilor să controleze telefonul prin utilizarea vocii, permiţând vizualizarea prognozei meteo săptămânale, a numărului de contact căutat sau chiar fotografierea în timpul apelului. Funcţia Best Shot recomandă cel mai bun cadru dintr-o serie de fotografii; dacă utilizatorul se uită la ecran, funcţia Smart Stay reduce luminozitatea în consecinţă. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de toate beneficiile Samsung Hubs, inclusiv de cele mai recente versiuni ale Readers Hub, Video Hub, Game Hub şi Music Hub.

samsung xcover 2 2

Datele Google map pre-descărcate, un GPS + GLONASS îmbunătăţit, care scurtează detectarea semnalului de satelit cu până la 20% pentru urmărirea mai precisă a locaţiei utilizatorului, echiparea cu blitz LED a aparatului foto, care poate fi folosit drept lanternă, şi capacitatea bateriei de 570 ore (1700 mAh) fac din GALAXY Xcover 2 un bun partener smartphone pentru explorări în aer liber.

În plus, aplicaţia Cardio Trainer Pro va ajuta utilizatorii să îşi atingă obiectivele de fitness, prin crearea unui program de training adaptat şi verificarea progresului.

Smartphone-ul Samsung Galaxy Xcover 2 costă aproximativ 300 euro şi va fi lansat pe piaţa din Marea Britanie în martie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite