Samsung lansează Home Hub, o tabletă pentru controlul casei inteligente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Home Hub.
Samsung Home Hub.

Samsung a anunţat lansarea Samsung Home Hub,  o nouă modalitate de a gestiona aparatele electrocasnice cu un dispozitiv de tip tabletă, cu ecran tactil, care oferă acces instantaneu la servicii pentru acasă personalizate şi conectate.

Samsung Home Hub oferă o conectivitate îmbunătăţită printr-o gamă largă de aparate inteligente pentru casă, utilizând AI şi SmartThings pentru a înţelege nevoile utilizatorilor şi pentru a le oferi automat cele mai potrivite soluţii. 

Procedând astfel, Samsung Home Hub îi ajută pe utilizatori să-şi eficientizeze sarcinile şi responsabilităţile casnice doar cu un dispozitiv partajat pe care îl poate accesa toată familia. 

Cu Samsung Home Hub, care se conectează la aparatele electrocasnice inteligente din fiecare colţ al casei, utilizatorii îşi pot gestiona acum rutina zilnică, ocupându-se de toate sarcinile de acasă dintr-un singur dispozitiv. Din poziţia de controler de acasă, Samsung Home Hub oferă o imagine de ansamblu asupra întregii case conectate şi îi ţine pe utilizatori la curent privind sarcinile zilnice.

De la lansare, Samsung Home Hub se va putea conecta la fiecare produs din ecosistemul SmartThings, aşa cum sunt aparatele inteligente Samsung. În curând, utilizatorii vor avea, de asemenea, conexiune directă la alte dispozitive din sistemul acestora de casă inteligentă, precum luminile şi sistemul de blocare a uşii.

Pentru prima dată, o gamă largă de servicii SmartThings personalizate, bazate pe AI, au fost puse într-un singur loc, putând fi controlate de pe un dispozitiv dedicat prin intermediul Samsung Home Hub. Toate aceste servicii SmartThings se încadrează în categoriile Cooking, Clothing Care, Pet, Air, Energy şi Home Care Wizard.

Tableta Samsung Home Hub

Pentru a eficientiza timpul de pregătire al cinei, SmartThings Cooking le permite utilizatorilor să caute, să planifice, să cumpere şi să pregătească mese săptămânale în mod convenabil prin intermediul Family Hub. Atunci când este timpul pentru spălat rufe, SmartThings Clothing Care se conectează la aparatele ectrocasnice, precum maşina de spălat, uscătorul şi AirDresser, oferind opţiuni de îngrijire personalizate în funcţie de tipurile de materiale ale articolelor de îmbrăcăminte, de tiparul de utilizare şi de sezonul curent. În plus, SmartThings Pet le permite utilizatorilor să-şi verifice animalul de companie prin intermediul camerei inteligente de pe Bespoke Jet Bot AI+ şi să-şi ajusteze setările aparatelor electrocasnice, spre exemplu aparatul de aer condiţionat, pentru a face mediul mai confortabil pentru animalul de companie.

Între timp, SmartThings Air poate oferi dezumidificare automată şi se poate conecta la aparate de aer condiţionat şi la purificatoarele de aer pentru a gestiona calitatea aerului din casă în funcţie de preferinţele proprii. Pentru a ajuta la economisirea costurilor la energie, SmartThings Energy din Samsung Home Hub analizează tiparul de utilizare şi foloseşte modul său de economisire al energiei bazat pe AI, ajutând utilizatorii să reducă facturile la energie. Şi, pentru a rămâne la curent cu toate sarcinile casei, SmartThings Home Care Wizard monitorizează toate aparatele inteligente, trimite notificări atunci când trebuie înlocuite piesele acestora şi oferă îndrumări în cazul în care ceva nu merge bine. 

Tableta Samsung Home Hub

Samsung Home Hub este o tabletă de 8,4 inci care poate fi operată de la staţia sa de andocare sau din orice loc al casei. Pentru controlul vocal, Samsung Home Hub este echipat cu două microfoane şi două difuzoare pentru a le permite utilizatorilor să audă cu uşurinţă notificările şi să utilizeze comenzile vocale Bixby. În cazul în care aceştia au o întrebare, Bixby va răspunde. Dispunând de microfoane performante, Samsung Home Hub poate prelua comenzi vocale rostite de la distanţă atunci când este andocat.

Samsung Home Hub a primit distincţia CES Innovation Award din partea Consumer Technology Association (CTA) înainte de CES 2022.

Samsung Home Hub va fi disponibil în Coreea, în luna martie, apoi la nivel global.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite