Samsung Galaxy S9+ este smartphone-ul cu cea mai bună cameră foto din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via Samsung
FOTO via Samsung

Înainte de fiecare lansare importantă a anului, lumea se întreabă cu ce funcţii noi mai pot veni producătorii de smartphone-uri şi care vor fi difrenţele de design faţă de predecesori. Chiar dacă nu întotdeauna avem parte de salturi spectaculoase de la un an la altul, un lucru e cert. Camerele foto se îmbunătăţesc semnificativ în fiecare an.

Topul celor mai bune camere foto de pe smartphone-uri este unul extrem de dinamic, în cadrul realizării acestuia luându-se în calcul foarte multe variabile. Cea mai ”de nădejde” ierarhie a camerelor foto de pe telefoanele mobile este realizată de site-ul DxOMark, care analizează pe toate părţile obiectivele foto pe care marii producători le îmbunătăţesc de la an la an.

Scorul total este dat de media de punctaj dintre calitatea pozelor şi calitatea clipurilor video, iar Samsung Galaxy S9+ este noul lider al topului, depăşind Google Pixel 2, precedentul laureat. Top 3 este completat de camera foto duală de pe terminalul vârf de gamă produs de Apple, iPhone X.

De asemenea, punctajul obţinut de Samsung Galaxy S9+ este aproape de unul perfect, noul flagship al companiei sud-coreene obţinând un scor de 99 de puncte din 100. Pe lângă toate aceste lucruri, este de luat în calcul faptul că Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o altă gamă de produse faţă de cele lansate anul trecut, rivalii tradiţionali ai acestuia nefiind încă lansaţi pe piaţă. Vorbim aici de următoarele generaţii de Huawei P, Google Pixel şi iPhone.

TOP 10 cele mai bune camere foto de pe smartphone-uri

top camere foto smartphone
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite