Samsung Galaxy S5: 800 de euro pentru metal, 650 de euro pentru plastic?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung Galaxy S5 se apropie de data de lansare şi apar din ce în ce mai mutle infromaţii despre termianlul de top al sud-coreenilor. Telefonul ar putea fi lansat în două variante - plastic şi metal.

După ce a experimentat cu plasticul, Samsung a trecut spre materiale mai realiste, mai de calitate. La Samsung Galaxy Note 3 au experimentat cu un plastic care arăta ca pielea, dar la Samsung Galaxy S5 carcasa va fi şi din metal, dar şi din plastic. Modelul de top ar urma să coste 800 de euro, iar cel de plastic doar 650 de euro, potrivit site-ului "Sammobile".

Samsung Galaxy S5 va avea un ecran AMOLED de 2560x1440 de pixeli, cu o dimensiune de aproximativ 5,2 inci. Camera foto va fi de 16 megapixeli, iar procesorul va fi un Exynos 6 sau un Snapdragon 805, în funcţie de preferinţe - cu 4G sau fără.

Noi telefoane conexe

Samsung Galaxy S5 va avea un sistem de operare Android 4.4 KitKat, modificat de Samsung.

Cei de la Sammobile anunţă că pe lângă Galaxy S5, care va vedea lumina zilei în această primăvară, sud-coreenii vor lansa şi S5 Mini, varianta de 4,8 inci, dar şi S5 Zoom, un telefon care se transformă în cameră foto.

Află mai multe despre Samsung: 

Samsung Galaxy S5 apare pe piaţă în curând şi are o tehnologie revoluţionară

CES 2014: Samsung şi-a pus tabletele pe steroizi şi a prezentat televizorul care se curbează după voia privitorului

CES 2014 - Smart Home de la Samsung îţi permite să îţi controlezi toate dispozitivele inteligente din casă

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite