Samsung Galaxy S4 se încarcă wireless, acum există imagini şi cu gadgetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung Galaxy S4 face lucruri impresionante, cel puţin din primele demonstraţii, dar producătorul l-a mai dotat cu o funcţiontalitate: încărcarea wireless.

Samsung Galaxy S4 va putea fi încărcat wireless, dar nu fără o schimbare a capacului spate. Cu acest suport de încărcare wireless au apărut primele imagini, dar fără vreo informaţie despre preţ, scrie UnwiredView. Şi Nokia Lumia 920 poate fi încărcat wireless, iar avantajul modelului finlandez este că are integrată conexiunea în capac.

Samsung Galaxy S4 este similar Nokia Lumia 820 care poate fi încărcat wireless, dar tot prin schimbarea capacului spate. Odată ce s-a făcut asta, aşezi telefonul pe un pad de încărcare şi curentul curge fără fire în el. Curge fără fire, dacă nu iei în calcul conectarea la priză a dispozitivului de încărcare. Dincolo de acest lucru, telefonul poate fi ridicat imediat ce s-a încărcat şi eşti gata de drum.

Economia de timp, se poate spune, este impresionantă, poate ajunge până la 30 de secunde sau câteva minute, dacă există momente în care uiţi unde ţi-ai lăsat cablul pentru încărcare. Oricum, este o funcţionalitate binevenită pentru Samsung Galaxy S4, deoarece încăcarea wireless începe să câştige teren, mai ales dacă este implementată în locuri ca avioanele sau restaurantele.

Până când nu vei putea aşeza un Samsung Galaxy S4 direct pe masa cafenelei şi acesta să se încarcare, această funcţionalitate este mai mult superficială şi de bifat pentru că au făcut-o şi alţi producători.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite