Samsung Galaxy S4 - a fi sau a nu fi mini? „Fratele“ mai mic, lansat tot în aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy S4 va avea un „frate“ mai mic în curând. FOTO The Verge
Samsung Galaxy S4 va avea un „frate“ mai mic în curând. FOTO The Verge

Samsung Galaxy S4 a fost anunţat de două săptămâni şi abia a trecut de primele teste, dar Samsung deja îi pregăteşte un companion mai mic. Samsung Galaxy S4 mini va fi lansat în aprilie.

Samsung Galaxy S4 mini a pornit ca un zvon la scurt timp după Samsung Galaxy S4, dar acum este confirmat neoficial. Bloomberg n-a fost deloc o publicaţie tăcută şi a spus direct că telefonul va veni în aprilie, odată cu modelul mai mare. Nu a dat mai multe detalii, dar cel mai probabil telefonul mini va veni cu aceeaşi configuraţie cu care a fost deja „scăpat“ online.

Galaxy S4 nu va fi lansat până în aprilie. Este rapid, este mare, ecranul este luminos şi cel mai probabil va fi un hit pentru Samsung, la fel cum va fi Samsung Galaxy S4 mini care va fi lansat la scurt timp după“, notează Bloomberg. Nu au publicat prea multe informaţii pe surse incerte, astfel că poate fi cea mai bună informaţie care a venit în legătură cu acest smartphone.

Specificaţii Samsung Galaxy S4 Mini

Ecranul va fi de 4,3 inci cu rezoluţie qHD (960x540 pixeli) tot cu tehnologie AMOLED, camera va avea 8 megapixeli, procesorul cel mai probabil va fi fabricat de Samsung sau îl cumpără de la Qualcomm şi va fi cu patru nuclee, iar sistemul de operare va fi Android 4.2.2 Jelly Bean cu interfaţa TouchWiz Nature a Samsung. Samsung Galaxy S4 mini va fi disponibil în trei versiuni: de 8, 16 sau 32GB.

Despre iPhone 5S se presupune că va fi lansat în iunie. Dacă Samsung ar vrea să provoace Apple şi mai mult, ar putea lansa Samsung Galaxy S4 mini imediat după sau înainte de iPhone 5S (sau poate vine cu numele de iPhone 6).

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite