Samsung anunţă o gamă versatilă de monitoare înainte de CES 2022

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monitoare Samsung din gama 2022.
Monitoare Samsung din gama 2022.

Samsung a anunţat noile modele din gama sa de monitoare care includ funcţii speciale pentru gaming de performanţă, precum şi elemente inteligente, de nivel profesional, precum panoul de iluminare Quantum Mini LED de la Odyssey şi HDR 2000; ecranul lui Smart Monitor de tip do-it-all cu funcţii inteligente etc.

Fiind primul monitor din lume care are un ecran curbat 4K (3.840x2.160) 1000R cu rată de refresh de 240Hz şi timp de răspuns de 1ms (GtG), Odyssey Neo G8 32” (Nume model: G85NB) oferă performanţe clare chiar şi pentru cei mai dedicaţi gameri de computer. 

Performanţa sa se potriveşte cu calitatea imaginii, cu LED-uri Quantum Mini, Quantum HDR 2000 cu o luminozitate maximă de 2.000niţi şi un raport de contrast static de un milion la unu, scoţând în evidenţă cele mai subtile detalii.

Noul Odyssey Neo G8 este construit cu un design similar cu Odyssey Neo G9, oferind un exterior elegant alb. Culorile ies prin ecran în mediul real al utilizatorului cu iluminarea CoreSync. Iluminarea centrală aflată pe partea din spate a monitorului detectează automat culorile de pe ecran şi le proiectează în viaţa reală pentru a crea un sentiment mai profund de imersiune.

Samsung Smart Monitor M8

Cu un panou ultra-subţire de 11,4mm, Smart Monitor M8 2022 de 32” (modelul M80B) oferă o eficienţă sporită a folosirii spaţiului. Are un design cu spatele plat şi vine într-o nouă culoare, un alb cald. Panoul UHD oferă o gamă de culori sRGB de 99%, în timp ce acceptă 1,07 miliarde de culori la o luminozitate de 400 niţi.

Partea de Smart TV şi aplicaţiile de productivitate sunt încorporate direct în monitor, permiţând divertisment şi muncăîn timp ce servesc drept centru de control SmartThings, chiar şi fără a fi nevoie de un computer. Smart Monitor 2022 M8 32” este o opţiune potrivită pentru munca de la distanţă. Vine cu o cameră SlimFit Cam magnetică mobilă, care permite apeluri video clare atunci când utilizatorii lucrează de acasă. Aplicaţia sa încorporată pentru apeluri video acceptă cele mai populare aplicaţii de apelare, inclusiv Google Duo.

Monitorul Samsung S8 (modelul S80PB), disponibil în modelele de 27” şi 32”, oferă performanţe UHD la nivel profesional pentru creatorii şi designerii care au nevoie de cele mai înalte niveluri de precizie atunci când lucrează la birou sau acasă. Oferind până la 98% din gama de culori DCI-P3, S80PB dispune de o gamă ultra-largă de culori bogate şi nuanţate, plus afişaj (VESA) HDR 600. Fiind primul monitor Glare Free verificat UL (Underwriter Laboratories) din lume, ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar şi atunci când nu utilizaţi o protecţie pentru monitor.

Monitor Samsung S8

Construit cu standardele de compatibilitate cu suportul VESA, precum şi cu un suport reglabil în înălţime (HAS) cu puncte de control de înclinare, rotire şi pivotare, utilizatorii îşi pot monta monitorul pentru a se potrivi oricărui tip de spaţiu.

Ambele modele, M8 şi S8, dispun de încărcare USB TIP-C  de 90W şi porturi LAN, fără a fi necesară o staţie de andocare suplimentară.

Ca şi pentru categoria televizoare, Samsung nu a publicat încă lista de preţuri a monitoarelor.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite