Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 4. Cât va costa şi de la ce dată va fi disponibil VIDEO

0
0
FOTO Samsung
FOTO Samsung

A patra versiune a seriei Galaxy Z Fold 4 este mai uşoară şi dispune de o cameră foto incomparabil mai bună decât modelul anterior.

Fără să vină cu „inovaţii revoluţionare”, Samsung reuşeşte să facă exact ceea ce utilizatorii aşteaptă de la smartphone-urile pliabile, dincolo de creşterea fiabilităţii - reducerea dimensiunilor şi a greutăţii.

Cu o grosime de 15,8mm, Fold 4 este mai uşor cu aproape 20 de grame decât modelul anterior şi cântăreşte cu sub 30 de grame mai mult decât Galaxy S22 Utra, smartphone care nu are două ecrane în dotare.

Ecranele lui Galaxy Z Fold 4 măsoară 7,6 inch, respectiv 6,2 inch, ambele cu o rată maximă de refresh de 120Hz.

Citeşte şi: Samsung Galaxy Z Flip 4, prezentat oficial - mai mic şi mai autonom. Cât va costa VIDEO

Alături de Snapdragon 8+ Gen 1, noul model are 12GB memorie RAM şi 256GB/512GB/1TB spaţiu de stocare, cu menţiunea că versiunea de 1TB va fi disponibilă doar în anumite regiuni.

Marele upgrade vine pe partea foto, acolo unde vechea cameră de 12MP lasă locul uneia cu 50MP şi stabilizare optică. Aceasta este secondată de o cameră ultrawide de 12MP şi una tele de 10MP. Zoom-ul optic este acum de 3X, în loc de 2X.

Bateria are o capacitate de 4.400 mAh şi se încarcă cu 25W cu fir sau cu 15W wireless. Nu lipseşte suportul pentru eSIM şi certificarea IPX8 pentru rezistenţa la apă.

Galaxy Z Fold 4 va costa de la 1.800 de euro şi va fi disponibil din 26 august.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite