Samsung a dat lovitura: 20 milioane de smartphone-uri Galaxy S III, vândute în trei luni de la lansare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a atins pragul de 10 milioane de telefoane vândute în doar şase săptămâni, Samsung anunţă că numărul smartphone-urilor Galaxy S III vândute în mai puţin de trei luni a depăşit 20 de milioane.

Samsung Electronics a efectuat livrări de peste 20 de milioane de smartphone-uri Galaxy SIII, un record pentru compania de telefonie mobilă şi o dublare a cifrei anunţate la finele lunii iulie, când 10 milioane de unităţi fuseseră deja cumpărate, informează publicaţia „International Business Times”.

Astfel, gigantul sud-coreean ajunge în fruntea tuturor companiilor care vând smartphone-uri cu sistem de operare Android. Vestea a dus şi la creşterea preţului acţiunilor Samsung la Bursa din Seul, ajungând până la 7.000 de woni (moneda sud-coreeană), echivalentul a 6,17 dolari americani.

Anunţul urmează lansării a trei smartphone-uri de către Google, motorul de căutare numărul 1, care deţine atât Motorola, cât şi toate drepturile asupra Android.

Samsung Electronics Co. a lansat în Europa, la finele lunii mai, terminalul de top cu sistemul de operare Google Android. Lansarea a avut loc cu trei luni înaintea noilor smartphone-uri anunţate de rivalii de la Apple, Nokia şi Motorola.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite